Miksi hyödyntää asiantuntijaa yrityskaupassa?

Yrityskauppa on usein monivaiheinen prosessi, jossa onnistuneeseen lopputulokseen pääseminen vaatii usean eri asian huomioimista. Miksi asiantuntijaa kannattaa siis hyödyntää yrityskaupassa?

Löydät oikeanlaisen ostajan

Asiantuntijoiden laajojen verkostojen ansiosta, löydät yrityksellesi juuri oikeanlaiset ostajaehdokkaat. Pelkästään Advance Teamin AT-Ostajaklubissa meillä on satoja yrityksen ostosta kiinnostuneita henkilöitä eri toimialoilta. 

Saat parhaan mahdollisen hinnan yrityksellesi

Laajan arvonmäärityksen ansiosta yrityksellesi löydetään juuri oikea myyntihinta. Ulkopuolisen teettämän arvonmäärityksen ansiosta myyntihinta on helpompi perustella ostajalle.

Säästät aikaa

Hyödyntämällä asiantuntijaa säästät aikaa ja helpotat arkeasi. Asiantuntijan hoitaessa yrityskauppaprosessia, saat itse keskittyä liiketoimintasi pyörittämiseen ja yrityksesi arvon säilyttämiseen.

Ostajan on helpompi lähestyä

Ostajaehdokkaiden on kokemuksemme mukaan helpompi lähestyä ulkopuolista asiantuntijaa, joka toimii yrityskaupassa puolueettomana neuvonantajana. Tärkein tavoitteemme on saattaa yrityskauppa maaliin niin, että kaupan jokainen osapuoli on tyytyväinen lopputulokseen.

Pystyt hyödyntämään asiantuntijan kokemusta

Pääset hyödyntämään koko tiimimme osaamista, kokemusta ja ammattitaitoa. Asiantuntijaa hyödyntämällä varmistut siitä, että kaikki menee juridisesti oikein.
Advance Teamin 25 vuoden kokemuksen ansiosta olemme saattaneet jo yli 600 yrityskauppaa onnistuneesti maaliin ja tyytyväisiä asiakkaita meillä on jo yli 1300.

Saat sujuvamman yrityskauppaprosessin

Vuosien kokemuksen ansiosta yrityskauppaprosessimme on tarkkaan hiottu toimivaksi ja selkeäksi kokonaisuudeksi, joka räätälöidään jokaisen yrityksen tarpeisiin sopivaksi.

Meillä on aito halu auttaa

Yrityskaupan asiantuntijoina meillä on aito halu auttaa yritystäsi ja löytää juuri teidän tilanteeseenne sopiva ratkaisu. Kaikki keskustelut kanssamme on ehdottoman luottamuksellisia.

Kun lähdet suunnittelemaan yrityksen myyntiä, ostoa, rahoitusta tai yritysjärjestelyä ole yhteydessä asiantuntijoihimme, niin katsotaan, miten voisimme olla avuksesi.

Camilla Grönblom
Markkinointikoordinaattori, tradenomi
Jätä soittopyyntö