”Olemme käyttäneet Advance Teamin Haavi –Yrityksen ostopalvelua. Palvelu on nopeuttanut yritysostoja ja löysimme oikeantyyppisiä liiketoimintoja. Suosittelen palvelua potentiaalisten ostokohteiden löytämiseksi ja yrityskauppaprosessin loppuun saattamiseksi.”


Sentakia Oy, toimitusjohtaja Jari-Pekka Vatanen

”Ilman Advance Teamin apua en olisi välttämättä löytänyt mitään ostettavaa. Advance Teamilla oli kaupan toteutumisessa ratkaiseva rooli. Jos heidän edustajansa ei olisi ollut mukana, en usko, että yrityskaupassa olisi päästy maaliin asti.”

TuraSteel Oy, toimitusjohtaja Janne Hongisto

Löydät myytäviä kohteitamme www.yritysovi.fi palvelustamme.

Kasva kannattavasti yritysostolla

Yritysosto on yksi tapa toteuttaa yrityksen kasvustrategiaa. Yritysosto mahdollistaa merkittävän kasvuloikan sekä mahdollisuuden lisätä kapasiteettia. Ostaessa toimivan yrityksen saa mm. asiakkuuksia, kassavirtaa, uusia markkinoita, henkilöstöä ja osaamista.

Advance Team on luonut tähän tarpeeseen Haavi –yrityksen ostopalvelun. Haavi –Yrityksen ostopalvelu on palvelu aktiiviselle ostajalle. Ostopalvelun tavoitteena on avustaa asiakasta yritysostossa. Kartoitamme ostajan puolesta ne parhaimmat ostokohteet. Haavi –yrityksen ostopalvelu on jaettu kolmeen vaiheeseen.

Kohteiden kartoitus

Ensimmäisessä vaiheessa etsimme potentiaalisia kohdeyrityksiä ostajan antamien ominaisuuksien mukaan. Lopputuloksena raportti, joka käydään yhdessä ostajan kanssa läpi.

Kontaktointi

Toisessa vaiheessa kontaktoimme kohdeyrityksiä tiedustellaksemme yrityksen myyntihalukkuutta. Asia etenee tämän jälkeen alustavien neuvottelujen kautta kohti aiesopimusta.

Yrityskauppa

Vaiheessa kolme toteutetaan yrityskauppa, allekirjoitetaan kauppakirja, maksetaan kauppahinta ja tehdään tarvittavat viranomaisilmoitukset.

Lataa maksuton Opas yrityksen ostoon!

Oppaasta saat arvokasta tietoa yritysostoon liittyen ja olemmekin kiteyttäneet sinulle olennaisimman tiedon aiheesta.

Lataa opas
Ota meihin yhteyttä niin kerromme palvelustamme lisää!

Yrityksen ostoon liittyen suosittelemme lataamaan myös maksuttoman Oppaan yrityksen ostoon, johon olemme kiteyttäneet tärkeimmän tiedon aiheesta. Maksuttoman oppaan pääset lataamaan Oppaat sivulta.

Myytävänä olevia yrityksiä löydät Yritysovi.fi –palvelustamme. Yritysovessa pääset myös liittymään AT-Ostajaklubiin, ja saat ennakkoon tiedon myyntiin tulevista yrityksistä sähköpostilla.

Jätä soittopyyntö