AT-Blogi

mobile_photo
20.10.2020

Keväällä ryöpsähtänyt koronapandemia jäädytti keväällä lähestulkoon kaikki omistajanvaihdokset. Patoutuneita omistajanvaihdostarpeita on merkittävissä määrin olemassa, kysymys onkin lähinnä siitä, kuinka moni niistä saadaan toteutettua?

Lue lisää »

mobile_photo
29.9.2020

Yrityksen myyntiprosessin alussa myyjän tulee päättää, myydäänkö yritys anonyymisti vai suoraan nimellä.

Lue lisää »

mobile_photo
17.6.2020

Suomessa on paljon erittäin hyvin menestyviä yrityksiä -kannattavuudet ja taseet ovat vahvat. Enemmänkin haasteena on ollut kasvuhakuisten yritysten trendinomainen laskusuunta.

Lue lisää »

mobile_photo
15.5.2020

Tällä hetkellä tilanne taloudessa on haastava muttei pysyvä, muutos saattaa tapahtua nopeasti. Nyt on hyvä aika pohtia mahdollisia yritysjärjestelyitä, jotka nopeimmillaankin kestävät useita kuukausia. Epävarmana aikana on kaikesta huolimatta katsottava tulevaisuuteen ja aloitettava suunnittelu.

Lue lisää »

mobile_photo
10.4.2020

Koronaviruksen vaikutukset koettelevat myös kiinteistömarkkinan kestävyyttä nyt, kun valtaosa palvelualojen liiketoiminnoista on ollut suljettuna.

Lue lisää »

mobile_photo
24.10.2019

Mitä kannattaisi ostaa, saanko minun toimialan yrityksestä hyvän hinnan, missä suhdanteessa tai saako sen edes myytyä?

Lue lisää »

mobile_photo
3.10.2019

Jokaisen yrityksen omistus vaihtuu jossain vaiheessa, ennemmin tai myöhemmin. Tässä muutostilanteessa omistaja saattaa miettiä yrityksen myymistä omatoimisesti. Omistaja tuntee yrityksensä parhaiten ja osaa kuvata miten erinomaisesta sijoituksesta on kyse. Vai onko näin?

Lue lisää »

mobile_photo
30.8.2019

Yrityskauppaprosessi sisältää useita eri vaiheita, ja se voi tuntua monimutkaiselta, mutta sitä se ei kuitenkaan ole. Tärkeintä on kuitenkin lähteä asiassa liikkeelle. Ensimmäinen askel on teettää yrityksellesi myytävyysanalyysi

Lue lisää »

mobile_photo
7.8.2019

Yritysten toimintaympäristöt ovat voimakkaassa muutoksessa. Muutoksen ajureina ovat mm. Yhdysvaltain ja Kiinan kauppasodan uhka, globalisaatio ja Brexitin mahdollinen toteutuminen. Nämä muutokset sivuavat myös suomalaisia pk-yrityksiä..

Lue lisää »

mobile_photo
16.4.2019

Kaupan loppuun saattaminen siitä vaiheesta, kun ostaja ja myyjä ovat lyöneet kättä päälle, vaatii vielä paljon työtä..

Lue lisää »

« Edellinen12345Seuraava »

Kategoria


Tagilista


TagipilviX

Tarvitsetko apua?

Jätä meille numerosi, niin soitamme sinulle takaisin!

Jätä soittopyyntö