Tarja Viantie
Yritysvälittäjä, HSO Dip. EMC
Helsingin toimisto

Tarja on toiminut Advance Teamissä yritysvälittäjänä yli kaksi vuotta. Tarja on hyvin verkostoitunut eri sektoreiden yritysten ja yrittäjien kanssa, joten jos olet myymässä yritystäsi niin Tarjan ja hänen kollegoidensa verkostosta löytyy eri alojen potentiaalisia ostajia. Meillä on myös hyvät verkostot erilaisiin ammattisijoittajiin (pääomasijoittajat, teolliset sijoittajat, institutionaaliset sijoittajat). Yritysostot toimeksiannosta, sukupolvenvaihdokset ja laadukkaat arvonmääritykset kuuluvat myös Advance Teamin tarjontaan – näistä voit kysyä lisää Tarjalta.

Tarja on tehnyt suuren osan urastaan finanssialalla monipuolisissa tehtävissä, joista yli kaksikymmentä vuotta varainhoidon asiantuntijana niin Suomessa, Luxemburgissa kuin Sveitsissä mm. Ålandsbankenin, SEB-ryhmän ja UBS AG:n palveluksessa. Tarjan laajasta työkokemuksesta finanssialalta (mm. osakevälitys, listautumisannit, varainhoidon konsultointi), ICT-alalta sekä kemianteollisuudesta on paljon hyötyä erilaisten yritysjärjestelyjen maaliin viemisessä.

 

 

Tarja harrastaa monipuolista liikuntaa; luonto ja eläimet ovat hänen sydäntään lähellä.

 

Blogi: Strategiana kasvu

”Yrityksen kannattavuuden kasvattaminen on monen yrittäjän toive ja päämäärä, mutta mikä tapa kasvaa on sinun yrityksellesi sopiva? Kilpailu monella toimialalla kiristyy, ja kilpailu osaavista tekijöistä on tosiasia tänä päivänä…”

Tarjan blogiin
Optimax Henkilöstöratkaisut Oy

”Myyntiprosessi on yksittäiselle yrittäjälle aika rankkakin prosessi, kun joutuu etsimään paljon tietoa ja olemaan eri tahoihin yhteydessä. Onneksi minulla oli tässä Advance Team apuna enkä joutunut huolehtimaan mistään kokonaan yksin.”

Toimitusjohtaja Jukka Westerholm

Lue yrityskaupasta lisää
Puutavaraliike T. Vainio

”Voin suositella Advance Teamin palveluita muillekin. Ulkopuolinen asiantuntija tuo ostajalle mielenrauhan siitä, että asiat etenevät oikealla tavalla.”

Toimitusjohtaja Riku Vainio

Lue yrityskaupasta lisää
Liikennetuotteet Oy

Prosessi oli pitkä ja vaati tiivistä yhteistyötä, mutta Advance Teamin kanssa kaikki sujui hyvin. Onneksi oli asiantuntija apuna, joka hoiti kaikki käytännön asiat. Yritystoiminnan pyörittäminen vaati minulta oman aikani, joten yritysvälittäjän käsiin oli helppo luottaa kaikki se, joka liittyi tähän yrityksen myyntiin.

Yrittäjä Seppo Weckman

Lue yrityskaupasta lisää
Oy Welander & Welander Ab

”Tähän kauppaan liittyi paljon pykäliä, joten oli huojentavaa, kun ulkopuolinen asiantuntija huolehti kokonaisuudesta. Olin palveluun niin tyytyväinen, että olen suositellut Advance Teamia eteenpäin jo kahdelle henkilölle.”

Perustaja Patrik Welander

Lue yrityskaupasta lisää
Jätä soittopyyntö