Sami Auvinen
Yritysvälittäjä, Insinööri (AMK)
Lahden toimisto

Samilla on pitkä työkokemus eri toimialoilla teollisuudesta tuotantojen, investointien, tehdastoimintojen ja tuotekehityksen johtamisesta. Sami on toiminut eri tehtävissä Kiitokori Oy:n, Taitomuovi Oy:n, Piiplast Oy:n ja Uponorin palveluksessa. Sami on koulutukseltaan AMK-insinööri pääaineinaan tuotantotalous ja hänen tehtävänsä Advance Teamissa painottuvat yrityskauppoihin ja -järjestelyihin.

’’Yritysvälittäjän tehtävässä saan hyödyntää kaiken hyvän kotoani, lähipiiristäni sekä eri oppilaitoksista että työelämästä oppimani, ja käyttää tuota kokemuspohjaa yrityskauppaprosessin kaikissa vaiheissa. Jokainen yrityskauppa on omanlaisensa ja onnistuminen siinä, että löytää yritykselle jatkajan, ja neuvottelee myyjän ja ostajan välille yhteisen konsensuksen, antavat yritysvälittäjälle aina mukavasti lisävirtaa. Aktiivinen työtapa ja positiivinen asenne auttavat paljon yritysvälittäjän työssä menestymisessä’’, Sami tiivistää.

Sami Auvinen

 

 

Samin harrastuksiin kuuluu Suomen luonnossa liikkuminen, vesijumppa uinteineen, murtomaahiihto sekä puutarhanhoito ja sienestys. Perheeseen kuuluu vaimo ja kaksi jo aikuista kotoa pois muuttanutta tytärtä.

Blogi: Valmistautuminen yrityskauppaan – askeleet menestyksekkään yrityskaupan taustalla

”Yrityskauppa on merkittävä askel yrittäjälle ja yrityksen toiminnalle, mutta sen onnistuminen vaatii huolellista suunnittelua ja valmistautumista. Valmistautuminen yrityskauppaan voi alkaa jo vuosia etukäteen, vaikka kauppa ei olisikaan vielä ajankohtainen. Yrityskauppa ei tapahdu kuitenkaan pelkästään paperilla, vaan vaatii selkeän strategian ja toimintasuunnitelman.

Samin blogiin
Kuljetus ja Maanrakennus Reponen Oy

”Advance Teamista ja yritysvälittäjästä voin sanoa, että tämän kaupan toteutuminen oli kyllä 100-prosenttisesti heidän ansiotaan. Prosessi oli todella perusteellinen.”

Toimitusjohtaja Kari Reponen

Lue yrityskaupasta lisää
Puutavaraliike T. Vainio

”Voin suositella Advance Teamin palveluita muillekin. Ulkopuolinen asiantuntija tuo ostajalle mielenrauhan siitä, että asiat etenevät oikealla tavalla.”

Toimitusjohtaja Riku Vainio

Lue yrityskaupasta lisää
Kuusaan Metalli Oy

”Advance Teamin tekemä arvonmääritys oli linjassa oman arvioni kanssa. Yritysvälittäjä hoiti kaiken, mitä lupasi, ja kokonaisuus oli onnistunut.”

Toimitusjohtaja Mauri Lehtonen

Lue yrityskaupasta lisää
Oy Welander & Welander Ab

”Tähän kauppaan liittyi paljon pykäliä, joten oli huojentavaa, kun ulkopuolinen asiantuntija huolehti kokonaisuudesta. Olin palveluun niin tyytyväinen, että olen suositellut Advance Teamia eteenpäin jo kahdelle henkilölle.”

Perustaja Patrik Welander

Lue yrityskaupasta lisää
Jätä soittopyyntö