Suomen Valopalkki Oy

Tulostus- ja opastetalo Suomen Valopalkki Oy myytiin vuoden 2022 lopussa Suomen Käyttötarra Oy:lle.

Perheyritys Suomen Valopalkki Oy perustettiin jo vuonna 1986 ja vuonna 2021 juhlittiinkin yrityksen 35-vuotista taivalta. Toimintaa ja valikoimaa on kehitetty vuosi vuodelta, vaikka yrityksen pääperiaatteet ovatkin pysyneet aina samana; laadukkaita tuotteita ja laadukasta asiakaspalvelua. Juhlavuoden jälkeen pitkä työura konkretisoitui, kun yrittäjäpariskunta otti Advance Teamiin yhteyttä ja päätti tilata yrityksestään myytävyysanalyysin.


Kuvassa vasemmalta Suomen Valopalkki Oy:n myyjät sekä uudet omistajat

Yritysvälittäjämme Sami Auvinen lähti luotsaamaan yrityskauppaa eteenpäin myytävyysanalyysin jälkeen. Koska yritys, myyjät ja ostajat vaihtuvat aina yrityskaupasta riippuen, on jokaisessa yrityskaupassa omat erityispiirteensä. Sami kuitenkin kiittelee niin myyjiä kuin ostajiakin, että yhteydenpito hoitui erittäin sujuvasti ja kaupantekotilaisuus oli kuin suoraan oppikirjasta. Sami uskoo, että koko prosessi oli jokaiselle osapuolelle hyvä kokemus, jossa päästiin kaikkien kannalta mieluisaan lopputulokseen.

Suomen Valopalkki Oy:n toiminta jatkuu edelleen Lahdessa uuden emoyhtiön, Finn-Opasteen, alla sekä uuden yrittäjäpariskunnan voimin.

Suomen Valopalkki Oy/Finn-Opasteet
www.advanceteam.fi

Jätä soittopyyntö