Essi Joutulainen
Markkinointikoordinaattori, restonomi
Äitiyslomalla

Essi on työskennellyt laajasti asiakaspalvelun, markkinoinnin ja myynnin tehtävien parissa niin henkilö- kuin yritysasiakkaidenkin kanssa. Essi on ehtinyt työskentelemään vähän ympäri Suomen ja jopa Espanjan auringonkin alla. Viimeisen vuoden ajan Essi palveli asiakkaita pankissa Turun seudulla, mutta tutut kotikulmat sekä paluu kokopäiväisen markkinoinnin pariin houkuttelivat Essin takaisin Lahteen. Koulutukseltaan Essi on käyttäjälähtöisten tilojen restonomi AMK.

 

 

Työn ulkopuolella Essin löytää sulkapallokentältä, koluamasta kirpputoreja tai kävelylenkiltä true crime -podcast kuulokkeissa soiden. Essillä on kolme lasta sekä merillä viihtyvä puoliso.

 

Blogi: Kuinka navigoida yrityksen myynnin aiheuttamissa tunnemyrskyissä

”Yrityksen ostaminen tai myyminen ei ole pelkkiä numeroita ja kovaa faktaa, vaan päätökset perustetaan aina myös tunteelle. Myyntiprosessi voi herättää iloa, innostusta ja helpotusta, mutta myös pettymyksen, pelon tai epäonnistumisen tunteita. Kun kyseessä on pitkä prosessi, voi epävarmuus ja uuden tilanteen stressaavuus aiheuttaa huolta, niin omasta kuin yrityksen tulevaisuudesta..

Essin blogiin
Optimax Henkilöstöratkaisut Oy

”Myyntiprosessi on yksittäiselle yrittäjälle aika rankkakin prosessi, kun joutuu etsimään paljon tietoa ja olemaan eri tahoihin yhteydessä. Onneksi minulla oli tässä Advance Team apuna enkä joutunut huolehtimaan mistään kokonaan yksin.”

Toimitusjohtaja Jukka Westerholm

Lue yrityskaupasta lisää
Puutavaraliike T. Vainio

”Voin suositella Advance Teamin palveluita muillekin. Ulkopuolinen asiantuntija tuo ostajalle mielenrauhan siitä, että asiat etenevät oikealla tavalla.”

Toimitusjohtaja Riku Vainio

Lue yrityskaupasta lisää
Liikennetuotteet Oy

Prosessi oli pitkä ja vaati tiivistä yhteistyötä, mutta Advance Teamin kanssa kaikki sujui hyvin. Onneksi oli asiantuntija apuna, joka hoiti kaikki käytännön asiat. Yritystoiminnan pyörittäminen vaati minulta oman aikani, joten yritysvälittäjän käsiin oli helppo luottaa kaikki se, joka liittyi tähän yrityksen myyntiin.

Yrittäjä Seppo Weckman

Lue yrityskaupasta lisää
Oy Welander & Welander Ab

”Tähän kauppaan liittyi paljon pykäliä, joten oli huojentavaa, kun ulkopuolinen asiantuntija huolehti kokonaisuudesta. Olin palveluun niin tyytyväinen, että olen suositellut Advance Teamia eteenpäin jo kahdelle henkilölle.”

Perustaja Patrik Welander

Lue yrityskaupasta lisää
Jätä soittopyyntö