Erkki Soppela
Toimitusjohtaja, ekonomi, HHJ
Helsingin / Lahden toimisto

Ennen Advance Teamin perustamista Erkki Soppela on työskennellyt pitkään mm. Koneen, Rauten ja Mölnlycken palveluksessa. Näissä työtehtävissä on karttunut kokemusta kansanvälisestä liiketoiminnasta. Erkki on asunut yli kolme vuotta Pohjois-Amerikassa. Advance Teamissä on kertynyt kokemusta myös yli 100 strategiaprojektin vetämisestä, mikä on antanut vahvan pohjan yrityskauppatyöskentelyyn.

Advance Teamissä olen kehittänyt yrityksen liiketoimintakonseptin nykymuotoon. Vajaan 30 yrittäjävuoden aikana olen osallistunut useampaan sataan yrityskauppaan ja varsin moneen sukupolvenvaihdokseen. Tätä kokemusta jaan Advance Teamin yritysvälittäjille ja meidän asiakkaillemme. Yritystoiminnassa painotan yrityksen kehittämistä. Omistajuuteen minulla on yksi vinkki: jos et kehitä yritystä, niin silloin on aika luopua siitä.

Kun olet miettimässä yrityksen myyntiä tai ostoa, ota yhteyttä Advance Teamin yritysvälittäjiin. Meiltä saat hyvät vinkit, miten yrityskaupassa kannattaa edetä.

Erkki Soppela

 

 

Erkki harrastaa kesäisin golfia ja talvella kuntosalia sekä hiihtoa. Viime vuosina Erkin vapaa-aika on täyttynyt myös kahden lapsenlapsen kanssa touhuamisesta.

 

Blogi: Yrityskauppaa rennolla otteella

”Mikä on syy suomalaisten ja ruotsalaisten erilaiseen käyttäytymiseen? Onko ruotsalaisilla yrityksillä selkeämpi strategia yritysostoon? Onko heillä henkilöiden vastuualuejako paremmin määritelty? Onko tehtävien organisointi hoidettu paremmin? …

Erkin blogiin
Optimax Henkilöstöratkaisut Oy

”Myyntiprosessi on yksittäiselle yrittäjälle aika rankkakin prosessi, kun joutuu etsimään paljon tietoa ja olemaan eri tahoihin yhteydessä. Onneksi minulla oli tässä Advance Team apuna enkä joutunut huolehtimaan mistään kokonaan yksin.”

Toimitusjohtaja Jukka Westerholm

Lue yrityskaupasta lisää
Puutavaraliike T. Vainio

”Voin suositella Advance Teamin palveluita muillekin. Ulkopuolinen asiantuntija tuo ostajalle mielenrauhan siitä, että asiat etenevät oikealla tavalla.”

Toimitusjohtaja Riku Vainio

Lue yrityskaupasta lisää
Liikennetuotteet Oy

Prosessi oli pitkä ja vaati tiivistä yhteistyötä, mutta Advance Teamin kanssa kaikki sujui hyvin. Onneksi oli asiantuntija apuna, joka hoiti kaikki käytännön asiat. Yritystoiminnan pyörittäminen vaati minulta oman aikani, joten yritysvälittäjän käsiin oli helppo luottaa kaikki se, joka liittyi tähän yrityksen myyntiin.

Yrittäjä Seppo Weckman

Lue yrityskaupasta lisää
Oy Welander & Welander Ab

”Tähän kauppaan liittyi paljon pykäliä, joten oli huojentavaa, kun ulkopuolinen asiantuntija huolehti kokonaisuudesta. Olin palveluun niin tyytyväinen, että olen suositellut Advance Teamia eteenpäin jo kahdelle henkilölle.”

Perustaja Patrik Welander

Lue yrityskaupasta lisää
Jätä soittopyyntö