Terhi Ruuska
Yritysvälittäjä, sukupolvenvaihdokset, tradenomi
Lahden toimisto

Terhillä on pitkä työkokemus monipuolisista taloushallinnon tehtävistä pk-yrityksissä sekä perheyrityksessä.

Perhepiirissä tapahtuvat sukupolvenvaihdokset ovat Terhin vahvaa erikoisosaamisaluetta, Advance Teamissa näiden parissa Terhi on työskennellyt jo vuodesta 2005 lähtien. Terhin puoleen voi kääntyä kaikissa yrityskauppaan ja yritysjärjestelyihin liittyvissä asioissa, verotuskysymyksissä ja yhtiömuodon muutoksissa sekä esimerkiksi holding-yhtiörakenteen perustamisessa.

Terhi Ruuska

 

Terhin perheeseen kuuluu aviomies, kaksi aikuista omillaan asuvaa lasta sekä iso lauma amerikankääpiöterriereitä, joita Terhi harrastuksenaan kasvattaa. Muita harrastuksia ovat mm. englanninkielisen kirjallisuuden lukeminen, käsityöt, erilaiset koiraharrastukset ja ulkoilu.

 

Blogi: Verotus yrityskaupoissa vuonna 2024

”Artikkelissa käymme läpi yrityskaupan verotusta vuonna 2024 ja käsittelyssä on mm. luovutusvoittovero, osakkeiden myynnin verotus sekä varainsiirtovero osakekaupassa. Kerromme vuoden 2024 verotuksesta sekä osakekaupassa että liiketoimintakaupassa…”

Terhin blogiin
Optimax Henkilöstöratkaisut Oy

”Myyntiprosessi on yksittäiselle yrittäjälle aika rankkakin prosessi, kun joutuu etsimään paljon tietoa ja olemaan eri tahoihin yhteydessä. Onneksi minulla oli tässä Advance Team apuna enkä joutunut huolehtimaan mistään kokonaan yksin.”

Toimitusjohtaja Jukka Westerholm

Lue yrityskaupasta lisää
Puutavaraliike T. Vainio

”Voin suositella Advance Teamin palveluita muillekin. Ulkopuolinen asiantuntija tuo ostajalle mielenrauhan siitä, että asiat etenevät oikealla tavalla.”

Toimitusjohtaja Riku Vainio

Lue yrityskaupasta lisää
Liikennetuotteet Oy

Prosessi oli pitkä ja vaati tiivistä yhteistyötä, mutta Advance Teamin kanssa kaikki sujui hyvin. Onneksi oli asiantuntija apuna, joka hoiti kaikki käytännön asiat. Yritystoiminnan pyörittäminen vaati minulta oman aikani, joten yritysvälittäjän käsiin oli helppo luottaa kaikki se, joka liittyi tähän yrityksen myyntiin.

Yrittäjä Seppo Weckman

Lue yrityskaupasta lisää
Oy Welander & Welander Ab

”Tähän kauppaan liittyi paljon pykäliä, joten oli huojentavaa, kun ulkopuolinen asiantuntija huolehti kokonaisuudesta. Olin palveluun niin tyytyväinen, että olen suositellut Advance Teamia eteenpäin jo kahdelle henkilölle.”

Perustaja Patrik Welander

Lue yrityskaupasta lisää
Jätä soittopyyntö