Metallisorvaamo A. Pakarinen Oy

Onnistunut sukupolvenvaihdos Metallisorvaamo A. Pakarinen Oy:ssä

Sukupolvenvaihdos alkoi yrityksessä jo seitsemän vuotta sitten, kun Advance Teamin Terhi Ruuska laati ensin yritykselle sukupolvenvaihdossuunnitelman. Ensimmäisessä vaiheessa 40 % osakkeista siirtyi sukupolvenvaihdoskaupalla yrittäjäpariskunnan pojalle Jani Pakariselle ja tämän puolisolle Johannalle.

Sukupolvenvaihdos vietiin loppuun vuoden 2021 lopussa, jolloin Jani ja Johanna Pakarinen ostivat loput yrityksen osakkeet Ari ja Lea Pakariselta. Johanna toimii nyt yhtiön toimitusjohtajana ja hoitaa hallinnollisten töiden lisäksi myynnin ja markkinoinnin ja Jani puolestaan vastaa tuotannosta. Yritys on menestynyt hyvin uusien yrittäjien johdossa ja yrityksen tulevaisuus näyttää valoisalta.

”Advance Teamin Terhi Ruuskan asiantuntevalla avulla saimme sukupolvenvaihdoksella hyvän lopputuloksen, jossa kaikki osapuolet, niin myyjät kuin ostajatkin ovat tyytyväisiä. Yrityksen toiminta jatkuu keskeytyksettä ja työpaikat säilyvät. Voin lämpimästi suositella Advance Teamin palveluja kaikille omistajanvaihdosta miettiville.” – Johanna Pakarinen, toimitusjohtaja, Metallisorvaamo A. Pakarinen Oy.

Metallisorvaamo A. Pakarinen Oy on kotimaiseen laatuun, ammattitaitoon ja toimitusvarmuuteen panostava tilauskoneistamo, joka on kasvanut pienestä alihankkijasta kansainvälisten yritysten luotettavaksi yhteistyökumppaniksi. Yritys on perustettu vuonna 1992, ja se työllistää tällä hetkellä omistajien lisäksi vakituisesti noin 11 henkilöä.

www.pakarinenoy.fi

 

Jätä soittopyyntö