Arvonmääritys luo suuntaviivat yrityksen kehittämiselle

Kuinka yritys on kehittynyt? Miten strategia on toteutunut käytännössä? Tilinpäätöksen laadinta vie yritykseltä paljon resursseja. Valmis tilinpäätös ei kuitenkaan kerro riittävän yksityiskohtaisesti yrityksen menestyksestä tai sen taloudellisen arvon rakentumisesta.

Lue lisää
Valmistaudu yrityskauppaan ajoissa

Yrityksissä tehdään paljon suunnitelmia liittyen esimerkiksi strategiaan, budjetteihin ja markkinointiin. Omistajanvaihdosta ei kuitenkaan suunnitella samassa laajuudessa, vaikka se tapahtuu väistämättä jokaisessa yrityksessä ennemmin tai myöhemmin.

Lue lisää
Hyvät hankkeet eivät jää rahoituksesta kiinni, vai jäävätkö?

Yrityksen omistajan keskeinen tehtävä on yrityksensä omistaja-arvon kasvattaminen, tapahtuupa se sitten orgaanisen toiminnan kautta, investoimalla tuotantoon tai laajentumiseen, tai yritysostojen kautta. Yrityksen kasvaessa sen kasvuun sitoutuu usein käyttöpääomaa, ja tämän takia rahoitussuunnittelu on äärimmäisen tärkeää.

Lue lisää
Yrityksen ostopalvelu tekee yritysostot helpoiksi

Yritysostot ovat hyvä mahdollisuus kasvuhakuisille yrityksille. Moni yritys onkin terävöittänyt strategiaansa tulevan kasvun varalle ja ottanut yritysostot osaksi kasvustrategiaansa.

Lue lisää
Hyvin suunniteltu sukupolvenvaihdos säästää rahaa

Sukupolvenvaihdossuunnitelma sekä omistajanvaihdoksen toteutus ovat aina yrityskohtaisia, eikä kaikkia toteutustapoja tai verohuojennuksia voida käyttää kaikissa tapauksissa.

Lue lisää
Viisi yritysjärjestelyä avattuna

Yritysjärjestelyillä halutaan saavuttaa aikaisempaan verrattuna erilainen tilanne omistuksen ja yritysrakenteen suhteen. Yritysjärjestelyjä tehdään myös verotuksellisista syistä.

Lue lisää
Liiketoiminta ja kassavirta yrityksen arvonmäärityksessä -webinaari

Katso webinaaritallenne! Miten liiketoiminta ja kassavirta vaikuttavat yrityksen arvoon? Minkälaisia vaikutuksia strategialla ja toimintaympäristöllä on arvoon?

Katso lisää
Jätä soittopyyntö