Myytävät yritykset löydät Yritysovesta

Löydät myytävänä olevat kohteemme Yritysovesta. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä yrityspörssi, jossa myydään yrityksiä. Löydät sieltä myös ostoilmoituksia sekä uutisia yrityskaupoista. Alla muutamia esimerkkejä myytävistä yrityksistä:

 

Sisäilmakorjaukseen erikoistunut yritys

Katso lisää

 

Pintakäsittelyyn erikoistunut yritys

Katso lisää

 

Kasvava ja kannattava kuljetusalan yritys

Katso lisää

 

Metallialan erikoisosaamiseen, suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut yritys

Katso lisää
Haluatko ostaa yrityksen?

Tutustu myös Advance Teamin Haavi-ostopalveluun, jossa avustamme sinua yritysostossa kartoittamalla sopivia ostokohteita ja kontaktoimme sovittuja kohteita anonyymisti. Palvelun avulla pääset onnistuneesti maaliin toteuttamaan yrityskaupat.

Tutustu
Haluatko myydä yrityksesi?

Advance Teamin yrityskauppaprosessi on kokonaisvaltainen palvelu, jossa avustamme sinua yrityksesi myynnissä. Meillä on kokemusta yli 600 yrityskaupasta ja aktiivinen ja ammattitaitoinen tiimi tukenasi.

Tutustu

Miltä toimialalta myytävät yritykset ovat?

Advance Teamin Yritysovesta löydät yrityksiä laajasti eri toimialoilta.

Esimerkkejä myynnissä olevien yritysten toimialoista: verkkokauppa, huoltoasema, tilitoimisto, hautaustoimisto, kuljetusliike, metallialan yritys, talotekniikan yritys, konepaja, maanrakennus, laitevalmistus, urheiluvälinekauppa, erikoisosaaja, teollisuusalan yritys, rakennusalan yritys, henkilöstövuokrausyritys, rekrytointialan yritys, korjaamo, kunnossapito, tekstiiliala, talotekniikka, mittauspalvelu, hydrauliikka, kuljetusala, ympäristöhuoltoala, kiinteistövälitys, it-ala, maahantuonti, puutavara.

Missä myytävät yritykset sijaitsevat?

Yritysoven yritykset sijaitsevat ympäri Suomea. Etelä-Suomi ja erityisesti pk-seutu on määrällisesti toki hyvin edustettuna, mutta yhtälailla myytävän yrityksen sijainti voi olla vaikkapa Oulu, Mikkeli, Tampere tai Turku. Löydät myytäviä yrityksiä kaikista maakunnista: Uusimaa, Varsinais-Suomi, Satakunta, Kanta-Häme, Pirkanmaa, Päijät-Häme, Kymenlaakso, Etelä-Karjala, Etelä-Savo, Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala, Keski-Suomi, Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu, Lappi.

Yritysovessa voit selata myytäviä yrityksiä kätevästi sijainnin mukaan.

Advance Team – Apunasi yrityskaupoissa

Advance Team tarjoaa yrityskauppa- ja Corporate Finance PLUS –palveluita. Palveluihimme kuuluvat yrityskaupat, yritysostopalvelu, rahoitusratkaisut, yritysjärjestelyt sekä sukupolvenvaihdokset. Ammattitaitoisen ja aktiivisen tiimin ansiosta asiakkaamme suosittelevat meitä ja olemmekin toteuttaneet jo yli 600 vaativaa yrityskauppaa menestyksekkäästi. Toimimme paikallisesti koko Suomessa ja toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa sekä Lahdessa. Ota meihin yhteyttä niin keskustellaan luottamuksellisesti yrityksesi tilanteesta.

Ota yhteyttä
Jätä soittopyyntö