Tarja Viantie aloitti yritysvälittäjänä

Tarja Viantie aloitti yritysvälittäjänä Advance Teamin Helsingin toimistolla.

Tarja on tehnyt suuren osan urastaan finanssialalla monipuolisissa tehtävissä, joista viimeiset parikymmentä vuotta varainhoidon asiantuntijana niin Suomessa, Luxemburgissa kuin Sveitsissäkin mm. Ålandsbankenin, SEB-ryhmän ja UBS AG:n palveluksessa. Tarjalla on työkokemusta finanssialalta, ICT-alalta sekä kemianteollisuudesta. Tarjalle erityisen tuttua on varainhoidon konsultointi, listaamattomat yritykset, viestintä, myynti ja markkinointi. Neljän vuoden digiperiodin jälkeen Tarja on palannut juurilleen finanssialalle tällä kertaa yrityskauppojen pariin, ja tulee auttamaan 25 vuotiaan Advance Teamin asiakkaita yritysmaailman kiemuroissa.

Tarja harrastaa monipuolista liikuntaa sekä sisätiloissa että luonnossa nautiskellen. Erityisesti sydäntä lähellä on laskettelu ja vaeltaminen varsinkin Sveitsin Alpeilla, mutta kotimaan metsät ja tunturit ovat myös tuttuja ja mieluisia paikkoja. Tarja asuu kolmen burmankissan kanssa, ja harrastaa myös ruoanlaittoa, kulttuuririentoja ja matkustelua ystävien kanssa.

Advance Team Oy:llä on pitkäaikainen kokemus onnistuneista yrityskaupoista ja Corporate Finance -palveluista. Tarjan osaaminen ja kokemus tuo erinomaisen lisän Advance Teamin yrityskauppapalveluun sekä Helsingin seudun myyntiin.

Ota yhteyttä niin löydetään sinulle yhdessä paras ratkaisu!

Tarja Viantie
Yritysvälittäjä, HSO Dip. EMC
045 325 8285
tarja.viantie@advanceteam.fi

Jätä soittopyyntö