Jukka Saarelainen aloitti yritysvälittäjänä

Jukka Saarelainen (KTM) aloitti Advance Teamin yritysvälittäjänä Helsingin toimistolla.

Jukan koko työelämä on kulunut yritysten parissa. Helsingin kauppakorkean jälkeen Talouselämä-lehdessä työuraa vierähti noin 14 vuotta. Huipputaitavan toimituksen parissa sai laajan käsityksen Suomen talouselämästä. Toimitus oli todellinen näköalapaikka, jossa tapasi monipuolisesti yritysten johtoa Nokian Ollilasta aloittavaan yrittäjään ja sai tutustua eri toimialojen liiketoimintoihin.

Viimeisimmät 15 vuotta ennen Advance Teamiä Jukka toimi OP-ryhmässä yrityspankin asiakkuusjohtajana Helsingin seudulla. Yritysten taloudellisen tilanteen arvioiminen, yritysrahoitus, yrityskaupat ja pk-yritysten sekä niiden omistajien ja johdon kanssa toimiminen ovat Jukan parasta osaamista.

Jukan vapaa-aika kuluu ulkoilun, liikunnan ja pihatöiden sekä kaikenlaisen nikkaroinnin parissa. Metsästys uusimpana harrastuksena. Perheeseen kuuluu vaimon ja kolmen pojan lisäksi kaksi koiraa.

Advance Team Oy:llä on pitkäaikainen kokemus onnistuneista yrityskaupoista ja Corporate Finance -palveluista. Jukan monipuolinen kokemus auttaa Advance Teamia kehittymään entisestään.

Jukka Saarelainen
Yritysvälittäjä, KTM
jukka.saarelainen@advanceteam.fi
050 586 2412

Jätä soittopyyntö