Yhteistyökumppanimme esittäytyy

Yrityksen arvon muodostumisen ymmärtäminen ja sen kasvattaminen ovat olennaista tietoa yrityksen omistajille. Nykyaikaisen yrityksen arvo on paljon muutakin kuin mitä tase-erät ja viime vuosien käyttökate osoittavat. Arvoon vaikuttaa edellisten lisäksi mm. alan yleiset trendit, yrityksen asema markkinoilla sekä teknologinen kehitys.

Murrosajat vaativat nyt poikkeuksellisen voimakkaita ja tavoitteellisia kehitystoimenpiteitä. Mikäli omistajat uskovat pystyvänsä kasvattamaan yrityksen arvoa, tulee heidän kehittää yritystä ja panostaa yrityksen arvoa kasvattaviin toimenpiteisiin.

Advance Team kannustaa yrityksiä kehittämään aktiivisesti toimintaansa. Strategiseen digimyynnin ja -markkinoinnin kehittämiseen esittelemme seuraavaksi yhteistyökumppanimme Ignia Oy:n.

Strategista digimyynnin konsultointia ja valmennusta kasvuhaluisille yrityksille 

Ignia Oy tarjoaa strategista digimyynnin ja -markkinoinnin konsultointia ja valmennusta kasvuhaluisille yrityksille. Ignian konsultointipalvelulla saat huolelliseen analyysiin ja dataan perustuvia neuvoja, vinkkejä ja ideoita keinoista, miten juuri sinun yrityksesi myyntiä voi kasvattaa. Saat palvelun avulla kokonaisvaltaisen näkemyksen yrityksesi tilanteesta sekä kehitysideoita ja ratkaisuja myynnin kasvattamiseen.
Tutustu lisää ja ota yhteyttä www.ignia.fi .

 

 

Ignia Oy
Janica Soppela
040 5110 330
janica@ignia.fi

www.ignia.fi

Jätä soittopyyntö