Tarvitsetko yritysostoihin rahoitussuunnitelmaa?

Sanonnan mukaan hyville hankkeille löytyy aina rahoitusta, mutta rahoitushakemuksen tekeminen rahoittajalle saattaa usealle yritysostajalle olla iso haaste.

Jokainen yrityskauppa on erilainen ja tällä hetkellä on olemassa todella monia eri vaihtoehtoja yrityskaupan rahoitukselle. Tämä tarkoittaa, että jokainen rahoitushakemus täytyy räätälöidä tilanteeseen sopivaksi, yhtä kaikille sopivaa ratkaisua ei ole.

Tämän takia kannattaa ottaa rahoituksen asiantuntija mukaan ostoprosessiin aikaisessa vaiheessa, jotta rahoituskuviot voidaan suunnitella yhdessä huolellisesti ja kokonaisvaltaisesti.

On selvää, että rahoittajat arvostavat selkeitä ja realistisia rahoitussuunnitelmia, jotka helpottavat ja nopeuttavat luottopäätösten tekemistä, mutta ennen kaikkea varmistavat hyvän lopputuloksen.

Advance Team on kehittänyt tähän tarkoitukseen Rahoituspalvelun. Tuote tarjoaa avuksesi tietoa mm. seuraavista asioista:

· Tausta ja tilannekartoitus
· Suunniteltu yritysjärjestely ja sen rahoitus
· Tarvittavan käyttöpääoman rahoitus
· Ostajan liiketoimintasuunnitelma
· Hankkeen rahoitusrakenne
· Pitkän Tähtäimen Suunnitelma (PTS), taloudelliset ennusteet ja niiden perusteet

Ei vain rahoittajien mutta myös ostajan kannalta on äärimmäisen tärkeää, että vieras pääoma voidaan kattaa ostokohteen tulevilla kassavirroilla.

Rahoitussuunnitelman avulla yritysostaja voi viestiä rahoittajille yrityksen rahoituskelpoisuuden.

Ota yrityskaupan rahoitusasioissa yhteyttä Advance Teamin asiantuntijoihin.

Jätä soittopyyntö