CN Center Oy

Helsinkiläisyritys CN Center Oy uuden omistajan, kun pitkän linjan yrittäjät Pertti Salo ja Eero Seppänen myivät yrityksensä porilaiselle Heikki Laiho Oy:lle.

Myyntiprosessi sai alkunsa viime helmikuussa, kun Advance Teamin yritysvälittäjä Pekka Kiukkonen otti yhteyttä Saloon ja Seppäseen ja kehotti heitä pohtimaan mahdollisia yritysratkaisuja.
– Kiukkonen teki yrityksestämme tarkan analyysin, jonka jälkeen päätimme antaa hänelle toimeksiannon yrityksen myymisestä, Pertti Salo, 62, kertoo.
Myyntikanaviksi valikoituivat Kiukkosen jo olemassa olevien kontaktien ohella CN Centerin myynti-ilmoitukset lehdessä ja Advance Teamin verkkosivuilla. Yhteydenottoja alkoi ilmaantua.
– Kun tapasimme Heikki Laiho Oy:n edustajat Matti ja Mika Laihon ensimmäisen kerran, tuli heti tunne, että he ovat juuri sopivat henkilöt yrityksen uusiksi vetäjiksi. Me puhumme samaa kieltä ja tunnemme konepajatoiminnan realiteetit, Salo mainitsee.

Kesän ja alkusyksyn tapaamisissa uudelle omistajalle välitettiin kaikki oleellinen tieto CN Center Oy:stä. Yrityskauppa realisoitui lopulta 7.10.2016. Matti Laihosta tuli yrityksen toimitusjohtaja ja Mika Laihosta hallituksen puheenjohtaja.
– Uusien vetäjien kanssa olemme sopineet, että minä jatkan yrityksessä työskentelyä ainakin ensi vuoden toukokuun loppuun asti. Eero Seppänen puolestaan työskentelee yrityksessä vielä ensi vuoden tammikuun loppuun asti, Salo toteaa.
Hänen mukaansa yritysvälittäjä Pekka Kiukkosen rooli CN Centerin myyntiprosessissa oli todella merkittävä.
– En voisi kuvitellakaan, että joku toinen olisi voinut hoitaa yrityskaupan paremmin kuin Kiukkonen. Asiat hoituivat viimeisen päälle alusta loppuun asti, Salo vakuuttaa.

Yritysfaktaa

Vuonna 1989 perustettu CN Center Oy työllistää nykyisin 40 henkilöä ja sen liikevaihto on 3,8 miljoonaa euroa. Yrityksen tärkeimmät yhteistyökumppanit löytyvät terveysteknologian, paperikoneteollisuuden sekä uusien high-tech-yritysten parista.
Helsingin toimipisteessä valmistetaan mekatroniikan järjestelmiä sekä hienomekaanisia osia ja Järvenpäässä puolestaan kookkaampia tuotteita koneistamalla ja hitsaamalla.
Yrityksellä on laaja alihankintaverkosto sekä Suomessa että muualla Euroopassa.

https://www.cncenter.fi/ 

Lue lisää tarinoita onnistuneista yrityskaupoista www.advanceteam.fi/referenssit .

Teksti: Jarmo Mäkeläinen

Jätä soittopyyntö