Raimon muistolle

Ystävänpäivän iltana saimme surullisia uutisia Tampereelta. Advance Teamin yritysvälittäjä, hyvä ystävämme Raimo Tihveräinen oli nukkunut pois lyhyen sairaalavierailun aikana.

Raimon ja Advance Teamin polut kohtasivat vuoden 2017 loppupuolella ja hän aloitti yritysvälittäjänä vuoden 2018 alussa. Raimolla oli kaikki mitä hyvältä yritysvälittäjältä vaaditaan: hyvä koulutus, pitkä työura, kielitaito ja ulospäinsuuntautunut elämänasenne. Raimolla oli erinomainen verkosto, sillä hän toimi useissa eri järjestöissä ja yhdistyksissä. Ennen kaikkea Raimo oli tamperelainen ja ylpeä siitä. Raimo tunsi ihmiset ja Raimo tunnettiin.  

Raimo oli erittäin pidetty henkilö Advance Teamissä. Hänet muistamme iloisena, huumorintajuisena ja yhteistyökykyisenä kollegana, mutta ennen kaikkea muistamme hänet ystävänä. Raimon poismeno jätti työyhteisöömme suuren aukon, jota on mahdotonta korvata. Olemme kuitenkin kiitollisia siitä, että meille jäi Raimosta iloiset muistot, joista viimeisimpänä Raimon järjestämät Advance Teamin pikkujoulut Tampereella. Nautimme työporukan kesken hyvästä ruuasta, kaupungintalon vierailusta, Ilves-Tappara jääkiekkopelistä sekä tietysti toistemme seurasta.

Haluamme välittää lähiomaisille lämpimät osanotot Raimon poismenon johdosta.

Raimo, elät ikuisesti sydämissämme.

-Advance Team Oy ja kollegat

Jätä soittopyyntö