Oletko miettimässä yrityksen ostoa tai myyntiä?

Nyt kun tämä uusi vuosi on lähtenyt liikkeelle ja tilinpäätöksiä alkaa valmistumaan, niin pörssi -yhtiöillä kuin pk-yrityksillä, voidaan katseet suunnata yrityksen kehittämiseen. Pohdintaa esimerkiksi, voisiko kasvua hakea yritysostolla? Tai pitäisikö jo hellittää ja siirtää yritys seuraavalle?

AT -klinikka on paras tapaa aloittaa asian pohdiskelu ja sanoa mietteet ääneen luottamuksellisesti yrityskauppojen ammattilaiselle, jonka kanssa yhdessä voi lähteä kartoittamaan tilannetta ja miettiä erilaisia ratkaisuja asiaan.
Kannattaa muistaa, että omistajanvaihdos ei tapahdu hetkessä vaan voi valmisteluineen viedä aikaa useita vuosia. Tästä syystä asian kanssa ei kannata aikailla vaan aloittaa selvitystyö heti.

AT –klinikalla käymme henkilökohtaisen keskustelun täysin luottamuksellisesti Sinun ja yrityksesi tilanteesta. Tavoitteena tapaamisella on aina löytää selkeitä vaihtoehtoja Sinun ja yrityksesi tarpeisiin. Aikaa varataan noin tunti ja keskustelu on maksuton, eikä sido mihinkään jatkotoimenpiteisiin.

Advance Team on toiminut jo yli 20 vuotta, olemme toteuttaneet yli 400 yrityskauppaa ja yli 400 sukupolvenvaihdossuunnitelmaa yli 1000 asiakkaalle. Lisäksi teemme jatkuvasti arvonmäärityksiä yrityksille, ostajille, rahoittajille; kaikille, jotka tarvitsevat ulkopuolisen asiantuntijan näkemystä yrityksen arvosta.
Me tarjoamme tuotteistettuja palveluita asiakkaillemme, jolloin tiedät mitä tilaat ja tästä syystä 97% asiakkaistamme suosittelee meitä.

Palvelu voi olla esimerkiksi arvonmäärityksen laatiminen Myytävyysanalyysi tai pienen yrityksen arvonmääritys , jotta yrityskaupassa päästään etenemään.

AT Klinikoita järjestetään kaikissa toimipisteissämme sekä yhteistyökumppaniemme tiloissa eri paikkakunnilla. Tiedot tulevista klinikkapäivistä löytyvät aina Yritysovesta, katso lisää. Varaa siis oma aikasi ja tule keskustelemaan – se ei maksa mitään muuta kuin tunnin aikaa. Me uskomme, että klinikalta saatava hyöty on sen arvoista.

Advance Team on Yrityskauppojen ammattilainen ja olemme läsnä Paikallisesti koko Suomessa.

Jätä soittopyyntö