Advance Teamin yritysvälittäjät ovat apunasi, kun haluat myydä tai ostaa yrityksen

Onko yrityksen myynti tai osto sinulle ajankohtainen? Todennäköisesti silloin harkitset yritysvälittäjän käyttöä yrityskaupoissa. Advance Team on kokenut yritysvälittäjä, joka on toteuttanut jo yli 600 yrityskauppaa ja yli 400 sukupolvenvaihdosta. Meillä on yli 1400 asiakasta ja asiakastyytyväisyys on korkealla tasolla.

Ota meihin yhteyttä sitoumuksetta, niin keskustellaan teidän tilanteesta luottamuksellisesti. Yritysvälittäjiemme yhteystiedot löydät täältä.

Yritysvälittäjän rooli yrityksen myynnissä

Ensimmäinen askel yrityksen myynnissä on yritysvälittäjän toteuttama arvonmääritys, jota kutsumme myytävyysanalyysiksi. Seuraavassa vaiheessa yrityksen myyntiprosessia yritysvälittäjä etsii sopivat ostajaehdokkaat ja edistää neuvotteluita yrityksen ostajan ja myyjän välillä.

Yritysvälittäjä on tukenasi myös due diligence -tarkastuksessa. Yritysvälittäjä huolehtii myös, että oikeudelliset asiat on otettu huomioon yrityskaupassa. Kauppakirjan yksityiskohdat on tärkeää ottaa huolella huomioon ja siinä yritysvälittäjän ammattitaito on kullanarvoinen.

Tutustu yrityksen myyntipalveluun
Yritysvälittäjän rooli yrityksen ostossa

Yritysvälittäjän käyttö on järkevää myös silloin, kun tavoitteenasi on ostaa yritys. Advance Teamin Haavi -yrityksen ostopalvelu on ratkaisu tähän. Siinä yritysvälittäjä hyödyntää Advance Teamin tietoja ja verkostoja etsiessään sopivaa ostokohdetta.

Yritysvälittäjä kontaktoi potentiaalisia ostokohteita anonyymisti, jonka ansiosta sinun ja yrityksesi nimi ei paljastu. Myös ostopalvelussa neuvotteluiden edistäminen ja kaupan toteuttaminen ovat yritysvälittäjän olennaisia tehtäviä.

Tutustu yrityksen ostopalveluun

Advance Teamin yritysvälittäjät ovat kokeneita liike-elämän ammattilaisia

Advance Teamin yrityskauppatiimi koostuu pitkän kokemuksen omaavista yritysvälittäjistä, Senior Advisoreista sekä analyytikoista. Kaupallisen korkeakoulutuksen lisäksi yritysvälittäjillämme on pitkä kokemus erilaisista tehtävistä liike-elämässä, jonka ansiosta heillä on ymmärrys eri alojen liiketoiminnoista. Monella yritysvälittäjällä on myös omaa kokemusta yrittäjyydestä. Yritysvälittäjillä on vahva osaaminen yrityksen yleisestä taloushallinnasta ja yritysvälittäjien erityisosaaminen liittyy yrityskauppojen taloushallintaan, verotukseen ja xxx.

Vahvan ammattitaidon lisäksi yritysvälittäjien vahvuuksiin kuuluu vuosien saatossa karttuneet laajat verkostot. Advance Teamin yritysvälittäjillä on erinomaiset neuvottelu- ja ihmissuhdetaidot, jotka ovat erittäin tärkeässä roolissa yrityskauppojen menestyksekkäässä maaliin saattamisessa.

Tutustu yritysvälittäjiimme tarkemmin

Miksi yritysvälittäjää kannattaa käyttää yrityskaupoissa?

Ennen yrityskauppaprosessiin lähtemistä moni miettii onko järkevää hyödyntää yritysvälittäjää vai voisiko prosessin kenties hoitaa itse. Kokemuksemme mukaan kokonaisvaltaisesti parhaaseen lopputulokseen ja onnistuneimpiin yrityskauppoihin päästään yritysvälittäjän kanssa.

1. Yritysvälittäjän tekemä arvonmääritys johtaa todennäköisimmin yrityskauppoihin

Ammattitaitoisen yritysvälittäjän tekemä arvonmääritys luo pohjan onnistuneille yrityskaupoille. Oikean kauppahinnan ymmärtämäinen takaa sen, ettei yritystä myydä suotta liian halvalla. Samaan aikaan yritysvälittäjä osaa kertoa, mikäli yritystä yritetään myydä liian kalliilla, jolloin potentiaaliset ostajat eivät kiinnostu myytävästä yrityksestä ja yritys jää myymättä.

2. Yritysvälittäjän ammattitaito ja pitkä kokemus

Yritysvälittäjä on juuri yrityskauppojen ammattilainen. Hän osaa luotsata prossia eteenpäin ja tietää miten välttää karikot. Yritysvälittäjä tuntee yrityskaupan yksityiskohdat, juridiikan ja verotuksen.

3. Yritysvälittäjän ansiosta löydät oikeanlaisen ostajan tai ostettavan yrityksen

Yritysvälittäjillämme on käytettävissä koko Advance Teamin verkostot ja tietokannat potentiaalisista ostajista (AT Ostajaklubi – mistä löytyy?) ja ostettavista yrityksistä niin Yritysovessa kuin ei julkisesti myynnissä olevista yrityksistä.

4. Saat parhaan mahdollisen hinnan

Yritysvälittäjän tekemän arvonmäärityksen ansiosta myyntihinta on helpompi perustella ostajalle. Ostaja puolestaan maksaa yrityksestä sen todellisen hinnan.

5. Ostajan ja myyjän on helpompi lähestyä yritysvälittäjää

Sekä yrityksen myynnissä että ostamisessa prosessia helpottaa, kun ostajan ja myyjän välillä on yritysvälittäjä helpottamassa lähestymistä ja keskustelun aloitusta. Yritysvälittäjän ansiosta myös osapuolet säilyttävät anonymiteettinsa niin pitkään kuin on tarpeellista.

6. Yritysvälittäjän ansiosta yrityskauppaprosessista tulee sujuva

Vuosien kokemuksemme ansiosta Advance Teamin yrityskauppaprosessi on hiottu toimivaksi. Ammattitaitoinen yritysvälittäjä pitää huolen siitä, että yrityskauppaprosessi etenee. Asiakkaamme arvostavat myös paljon sitä, että he voivat aina tukeutua yritysvälittäjään, joka pitää langat käsissään. Tämän ansiosta säästät aikaa ja voit itse keskittyä liiketoimintasi pyörittämiseen ja yrityksen arvon säilyttämiseen.

Ota ensimmäinen askel yrityskaupoissa ja ota meihin yhteyttä

Kun yrityksen myyminen tai ostaminen on sinulle ajankohtaista, ota sitoumuksetta yhteyttä meihin niin keskustellaan luottamuksellisesti tilanteestasi.

Voit olla suoraan yritysvälittäjiimme yhteydessä tai jättää meille soittopyynnön, jolloin palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Ota yhteyttä
Jätä soittopyyntö