Sadonkorjuu - yrityksen myyntiprosessi

Advance Team aloittaa yritysmyyntiprosessin tekemällä yrityksestä Myytävyysanalyysin. Myytävyysanalyysi sisältää yrityksen arvonmäärityksen, kilpailijavertailun, yrityskaupan toteutustapojen läpikäynnin, verotuksen ja toimenpidesuositukset. Yrityksen liiketoimintaan paneudutaan syvällisesti, jotta saadaan kaikki yrityksen arvoon vaikuttavat seikat selville. Asiakkaan kanssa käydään läpi kirjallinen raportti.

Yrityksen myynti aloitetaan toimeksiantosopimuksen allekirjoituksen jälkeen. Teemme myyntikohteesta laajan yritysesittelymateriaalin, joka on salassapidon alaista tietoa. Ilmoitamme myyntikohteesta lehdissä, nettisivuillamme, Yritysovi.fi -palvelussa ja Yrityspörssissä. Kartoitamme potentiaaliset ostajatahot ja kontaktoimme aktiivisesti heitä. Yrityksellämme on AT-Ostajaklubi, johon halukkaat ostajatahot ovat ilmoittautuneet. Varsin usein ostajataho löytyy meidän omista rekistereistä.

Yritys esitellään syvällisemmin niille ostajatahoille, joilla on aito kiinnostus myytävänä olevaan yritykseen. Advance Team katsoo toimeksiantajan etua myös vaiheessa, kun Due Diligence suoritetaan, kaupan ehdoista keskustellaan ja kauppakirja laaditaan.

Kun teet toimeksiantosopimuksen yrityksen myynnistä Advance Teamin kanssa, saat avaimet käteen - palvelun. Sinä voit keskittyä yrityksesi johtamiseen ja kehittämiseen - me hoidamme yrityskaupan puolestasi.

Kerromme sekä myyjälle että ostajalle kaupan jälkeiset toimenpiteet, jotta asiat hoituvat hallitusti loppuun asti.

X

Tarvitsetko apua?

Jätä meille numerosi, niin soitamme sinulle takaisin!

Jätä soittopyyntö