Ville Laaksonen
Analyytikko, KTK
Helsingin toimisto

Ville on toiminut Advance Teamin analyytikkona vuodesta 2022 alkaen. Hänen vastuullaan on yhtiöiden valuaatiot, taloudelliset mallinnukset, yritysanalyysit, markkinatutkimus ja yritysvälittäjien tukeminen yritysjärjestelyiden eri vaiheissa. Hän julkaisee Advance Teamin keräämän yrityskauppadatan perusteella kuukausittain Yrityskauppakatsauksen, jossa käydään läpi merkittävimmät yrityskaupat ja makrotaloudellisten ilmiöiden muutoksia, sekä otetaan näkemystä yrityskauppamarkkinoiden trendeistä.

Hänellä on aikaisempaa kokemusta yritysten ja kiinteistöjenkin analysoinnista Aktialla sekä PwC:llä tilintarkastuksesta ja controllerina perheyhtiö Sähkötiimi IL Oy:ssä.

Hän on opiskellut Turun Kauppakorkeakoulussa pääaineena laskentatoimi ja rahoitus. Hän on valmistumassa kauppatieteiden maisteriksi.

 

 

Vapaa-ajalla Ville urheilee mahdollisimman monipuolisesti ympäri vuoden ja nauttii liikunnasta sekä itsensä haastamisesta. Kesäisin ensisijaiset mielenkiinnon kohteet ovat golf, veneily ja hyvän ruoan tekeminen.

 

Blogi: Uskallanko ostaa tai myydä yrityksen, kun maailmantilanne on epävakaa?

”Osittain sodan laukaisema inflaatio käynnisti korkojen nostot, päättäen nollakorkoajan. On kuitenkin muistettava, että taloustilanne oli jatkunut jo pitkään ”liian hyvänä”, joten muutos siihen oli odotettavissa – tavalla tai toisella. Elvyttävä talouspolitiikka on pitänyt koko korkotason matalana, jonka seurauksena olimme jo tottuneet nollakorkoympäristöön..

Villen blogiin
Optimax Henkilöstöratkaisut Oy

”Myyntiprosessi on yksittäiselle yrittäjälle aika rankkakin prosessi, kun joutuu etsimään paljon tietoa ja olemaan eri tahoihin yhteydessä. Onneksi minulla oli tässä Advance Team apuna enkä joutunut huolehtimaan mistään kokonaan yksin.”

Toimitusjohtaja Jukka Westerholm

Lue yrityskaupasta lisää
Puutavaraliike T. Vainio

”Voin suositella Advance Teamin palveluita muillekin. Ulkopuolinen asiantuntija tuo ostajalle mielenrauhan siitä, että asiat etenevät oikealla tavalla.”

Toimitusjohtaja Riku Vainio

Lue yrityskaupasta lisää
Liikennetuotteet Oy

Prosessi oli pitkä ja vaati tiivistä yhteistyötä, mutta Advance Teamin kanssa kaikki sujui hyvin. Onneksi oli asiantuntija apuna, joka hoiti kaikki käytännön asiat. Yritystoiminnan pyörittäminen vaati minulta oman aikani, joten yritysvälittäjän käsiin oli helppo luottaa kaikki se, joka liittyi tähän yrityksen myyntiin.

Yrittäjä Seppo Weckman

Lue yrityskaupasta lisää
Oy Welander & Welander Ab

”Tähän kauppaan liittyi paljon pykäliä, joten oli huojentavaa, kun ulkopuolinen asiantuntija huolehti kokonaisuudesta. Olin palveluun niin tyytyväinen, että olen suositellut Advance Teamia eteenpäin jo kahdelle henkilölle.”

Perustaja Patrik Welander

Lue yrityskaupasta lisää
Jätä soittopyyntö