Vauhtia syksyyn AT-Klinikalta!

Kesälomien loppuessa ja koulujen alkaessa on hyvä suunnata katsetta hieman pidemmälle kuin tulevaan syksyyn ja pohtia, onko omassa yrityksessä tulevina vuosina tarvetta erilaisille omistajanvaihdosjärjestelyille.

AT Omistajanvaihdosklinikka on paras tapaa aloittaa asian pohdiskelu ja sanoa mietteet ääneen luottamuksellisesti ammattitaitoiselle henkilölle, jonka kanssa yhdessä voi lähteä kartoittamaan tilannetta ja miettiä erilaisia ratkaisuja asiaan.

Kannattaa muistaa, että omistajanvaihdos ei tapahdu hetkessä vaan voi valmisteluineen viedä aikaa useita vuosia. Tästä syystä asian kanssa ei kannata aikailla vaan aloittaa selvitystyö heti.

Meillä Advance Teamissa on pitkä kokemus omistajanvaihdosklinikoista ja aina ammattilainen asiakasta kohtaamassa ja asioista keskustelemassa. Asia voi koskea perheen sisäistä sukupolvenvaihdosta tai yrityksen myyntiä ulkopuoliselle taholle, ehkä erilaisia yritysjärjestelyjä kuten jakautuminen, fuusio tai yhtiömuodon muutos tai se voi koskea yrityksen ostoa – kaikissa näissä ja monissa muissakin tilanteissa voimme olla asiakkaalle avuksi.

Maksuton klinikka on avoin niin yrityksen myyjälle kuin ostajallekin. Usein myyjä tulee yhdessä jatkajan kanssa, mikäli jatkajaehdokas on jo tiedossa.

Keskustelun pohjalta tarjoamme ratkaisua asiakkaan ongelmaan. Se voi olla esimerkiksi Myytävyysanalyysin tai pienen yrityksen arvonmäärityksen tekeminen yritykselle, jotta yrityskaupassa päästään etenemään. Tai se voi olla SILMU sukupolvenvaihdossuunnitelman laatiminen yritykselle, jos jatkaja löytyy perhepiiristä.

AT Klinikoita järjestetään syksyllä useita eri paikkakunnilla. Tiedot tulevista klinikkapäivistä löytyvät aina Yritysovesta. Varaa siis oma aikasi ja tule keskustelemaan – se ei maksa mitään muuta kuin tunnin aikaa. Me uskomme, että klinikalta saatava hyöty on sen arvoista.

Terhi Ruuska
Yritysvälittäjä, tradenomi
Jätä soittopyyntö