Asiakkaiden kokemuksia

Lahden HS-Kiinteistöt Oy

Advance Teamin Aleksi Siimestö toimi välittäjänä omistamamme Aleksi 15 liikehuoneiston vuokravälityksessä sekä myynnissä.

"Kahteen kerrokseen sijoittuvan noin 1200 m2 liikehuoneiston jäätyä tyhjäksi otimme Aleksiin yhteyttä. Hänen kontaktiensa kautta liikehuoneistoon löytyi nopealla aikataululla hyvä vuokralaistaho. Olimme pohtineet liikehuoneiston myyntiä jo aikaisemmin, koska huoneisto oli palvellut meitä jo omassa käytössä sekä sijoituskohteena. Hyvän ja luotettavan vuokralaisen myötä päätimme jatkaa kohteen myyntiä heti vuokrasopimuksen synnyttyä. Lähestyimme yhdessä ostajaehdokasta, jolle kohde oli entuudestaan tuttu. Vuokralaisen kanssa käydyn avoimen keskustelun myötä pääsimme ostajan kanssa myös nopealla aikataululla yhteisymmärrykseen kaupan ehdoista. Kaupat tehtiin kesäkuun lopussa ja tuore vuokrasuhde jatkuu nyt luotettavan perheyhtiön toimiessa vuokranantajana.

Aleksin toiminta oli erittäin asiantuntevaa ja yhteistyö luottamuksellista. Voin suositella Advance Teamin palveluita myös muille!"

- Heimo Seppälä 

Trafino Oy:n Lahden toimipiste

Advance Teamin Aleksi Siimestö toteutti viime vuoden puolella (2016) toimitilajärjestelyn, jonka myötä Lahden Traktorivarusteen entisiin Laakerikadun tiloihin muuttaa Trafino Oy.

’’Etsimme Lahden seudulta sopivaa hallitilaa, jossa olisi riittävät piha-alueet sekä myynti- ja asiakaspalvelutilat. Advance Teamin Aleksin kautta sopiva kohde löytyi Laakerikadulta Lahden Traktorivarusteen entisistä tiloista. Aleksin kanssa pääsimme asiasta vaivatta sopimukseen ja olemme erittäin tyytyväisiä nopeaan lopputulokseen. Lahden alueella panostetaan infrarakentamiseen ja se on täten alallamme vahvasti kasvava talousalue. Strategiamme mukaisesti haluamme palvella asiakkaitamme paikallisesti. Uuden toimipisteen ja tilojen myötä tämä on mahdollista jo tänä keväänä. Avaamme ovet virallisesti huhtikuun alussa.’’

- Trafino Oy:n toimitusjohtaja Petter Grönlund

TKU-Kiinteistöt Oy

Lahtelaisen TKU-Kiinteistöt Oy:n myyntiprosessi on erinomainen esimerkki ammattitaitoisen välitystyön ja keskinäisen luottamuksen merkityksestä kaikkia osapuolia tyydyttävän lopputuloksen varmistamisessa.

Lue koko juttu tästä

KOY Nastolan Teollisuustie 1

Advance Teamin Aleksi Siimestö on toiminut välittäjänä Nastolan Teollisuustiellä sijaitsevassa kiinteistössäni. Päävuokralaisena tiloissa on jo pitkään toiminut ITAB Pan-Oston sekä tämän yhteydessä Lämpölux myyntikonttori. Kiinteistöstä vapautuneisiin tiloihin on kuluneen vuoden aikana saatu uutta liikunta- ja ruokapalveluliiketoimintaa kolmen uuden vuokralaisen voimin; Vahvasti Mieleen Oy, Nastolan Hapkido Ry sekä Lahden Ruokapalvelut Oy.

Yhteistyö Aleksin kanssa on ollut erittäin sujuvaa. Hänen toimintansa on luotettavaa ja ammattitaitoista. Voin suositella Advance Teamin toimitilapalveluita muille kiinteistön omistajille. 

- Olli-Pekka Salovaara / Kiinteistö Oy Nastolan Teollisuustie 1 (Kuva: Revenio Group)

Laatukatu 17-19 kiinteistökauppa

Lahdessa Laatukadulla sijaitseva n. 5800 m2 myymäläkiinteistö myytiin WestStar Kiinteistöt Oy:lle. 

”Advance Teamin Aleksi Siimestö toimi välittäjänä Lahdessa Laatukatu 17-19 kiinteistökaupassa. Heidän kauttaan kohteelle löytyi sopiva ostaja. Neuvottelut kaupasta etenivät nopealla aikataululla ja kaupasta päästiin kaikkia osapuolia tyydyttävään lopputulokseen. Advance Teamin toimitilakonsepti on toimiva ja voin suositella heidän palveluitaan kiinteistön omistajille.”

- Catella Asset Management Oy, Henri Hakala

Juha Rönkkö ja Terttu Keskinen-Rönkkö / Stopteltat Oy

”Meidän henkilökohtaisessa omistuksessa ollut Teollisuustien pesulakiinteistö oli vuokrattu Stopteltat Oy:lle telttojen pesua ja huoltoa varten. Lopetimme kotimattojen pesut jo jonkin aikaa sitten ja keskitimme omien telttojemme pesulatoimintoja Orimattilan Ravitiellä sijaitsevaan kiinteistöön. Tälle hallille ei sen vuoksi ollut enää päivittäistä tarvetta. Advance Teamin Aleksi Siimestön kautta hallille löytyi sopiva ostajataho, jonka kanssa pääsimme osapuolia tyydyttävään ratkaisuun kiinteistön kaupasta. Voimme suositella Advance Teamin toimitilapalveluita myös muille yrittäjille!”

- Yrittäjä, Juha Rönkkö / Stopteltat Oy (Kuva: Jenni Ahonen / Mageena)

Outi Hongisto, Päijät-Hämeen Yrittäjät Ry

"Advance Teamin Aleksi Siimestö avusti meitä uusien toimitilojen kartoituksessa. Yhteistyö oli sujuvaa ja sopivat tilat löytyivät Luhta-Kiinteistöjen tiloista. Voin suositella Advance Teamin toimitilapalveluita myös muille yrityksille!"

- Päijät-Hämeen Yrittäjien toimitusjohtaja, Outi Hongisto

Pekka Kotiaho, Lahden Työn Paikka Oy

"Lahden kaupungin tultua ainoaksi omistajaksemme keskitimme (Tuoterenkaan = Työhön Valmennus Valma Oy:n) liiketoimintaamme Lahteen, minkä vuoksi tarvitsimme uusia tuotantoomme soveltuvia tehdastiloja Lahden seudulta. Toimeksiannostamme Advance Teamin Aleksi Siimestö kartoitti sopivia vaihtoehtoja ja toimi neuvottelijana osapuolten välillä. Me pystyimme keskittymään omaan liiketoimintaamme, ja sopivat tilat löytyivät hyvin nopeasti. Suosittelen Advance Teamin Tilahaku -palvelua."

- Lahden Työn Paikka Oy:n toimitusjohtaja Pekka Kotiaho.

Toni Koivunen, Hockey Unlimited Oy

Jääurheilun pro shop Hockey Unlimited löysi sopivat liiketilat Kauppakeskus Valosta Advance Teamin avustuksella.

"Voin mielihyvin suositella yrittäjille ja muille toimijoille Advance Teamin asiantuntevaa toimitilavälitystä. Yhteistyömme hoitui mutkattomasti ja aikataulu tilojen käyttöönoton osalta piti sovitusti, Toni Koivunen vakuuttaa."

- Hockey Unlimited Oy:n liiketoimintajohtaja, Toni Koivunen 

Hannu Leminen, LUHTA-Kiinteistöt Oy

Luhta-Kiinteistöjen ja Advance Teamin välinen yhteistyö on keskittynyt Kauppakeskus Valon sekä keskustan vapautuneisiin toimitiloihin.

– Advance Teamin aktiivisella välitystyöllä saadaan aikaan hyvää tulosta. Heidän asiantuntijansa ovat hyvin systemaattisia ja ahkeria työssään. He tuntevat kiinteistöalan ja toimialueen hyvin ja heillä on hyvä yhteistyön asenne, jonka avulla päästään kaikkia osapuolia tyydyttävään ratkaisuun, Luhta-Kiinteistöt Oy:n toimitusjohtaja Hannu Leminen toteaa.

- LUHTA-Kiinteistöt Oy:n toimitusjohtaja, Hannu Leminen

Jarmo Ahvonen, yrittäjä & kiinteistönomistaja

Jarmo Ahvosen yrityksistä JTR-Company Oy myi omistamansa liikekiinteistön vuonna 2014. Tiloissa toimi vuokralaisena pitkään rengasliike Vianor. Kiinteistö sijaitsee Lahdessa lähellä Päijät-Hämeen keskussairaalan risteystä, osoitteessa Hämeenlinnantie 65.

"Advance Team hoiti kiinteistökaupan Aleksi Siimestön johdolla erittäin ammattitaitoisesti. Yhteistyömme oli sujuvaa ja luotettavaa. Yrityksen asiantuntijoilla on erittäin mittavat kontaktit, joiden joukosta ostaja löytyi parissa kuukaudessa, Ahvonen toteaa."

- Yrittäjä & kiinteistönomistaja, Jarmo Ahvonen

X

Tarvitsetko apua?

Jätä meille numerosi, niin soitamme sinulle takaisin!

Jätä soittopyyntö