Mika Tynkkynen
Yritysvälittäjä, Insinööri, eMBA
Tampereen toimisto

 

Yritysvälittäjä Mika on kokenut yritystoiminnan kehittäjä. Hän on toiminut erilaisissa johtotehtävissä ja johtoryhmissä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Metsäteollisuuden eri alueiden lisäksi tutuiksi ovat tulleet konepajateollisuus, alihankintaketjut ja logistiikka, lääketeollisuus, it-ala, kansainvälinen konsultointi sekä henkilöstöpalvelualat yli 25 vuoden ajalta.

Viimeiset 10 vuotta Mika on keskittynyt yrittäjänä ja konsulttina keskisuurten sekä pk -yritysten tuloskunnon ja kannattavuuden parissa toimimiseen. Mikan intohimona on auttaa yrityksiä löytämään ratkaisuja, jotka palvelevat omistajia kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa.

 

 

Vapaa-aikaansa yritysvälittäjä Mika viettää perheen kanssa purjehtien sekä aktiivisena vaikuttajana useissa urheilutoiminnan järjestöissä.

 

Optimax Henkilöstöratkaisut Oy

”Myyntiprosessi on yksittäiselle yrittäjälle aika rankkakin prosessi, kun joutuu etsimään paljon tietoa ja olemaan eri tahoihin yhteydessä. Onneksi minulla oli tässä Advance Team apuna enkä joutunut huolehtimaan mistään kokonaan yksin.”

Toimitusjohtaja Jukka Westerholm

Lue yrityskaupasta lisää
Puutavaraliike T. Vainio

”Voin suositella Advance Teamin palveluita muillekin. Ulkopuolinen asiantuntija tuo ostajalle mielenrauhan siitä, että asiat etenevät oikealla tavalla.”

Toimitusjohtaja Riku Vainio

Lue yrityskaupasta lisää
Liikennetuotteet Oy

Prosessi oli pitkä ja vaati tiivistä yhteistyötä, mutta Advance Teamin kanssa kaikki sujui hyvin. Onneksi oli asiantuntija apuna, joka hoiti kaikki käytännön asiat. Yritystoiminnan pyörittäminen vaati minulta oman aikani, joten yritysvälittäjän käsiin oli helppo luottaa kaikki se, joka liittyi tähän yrityksen myyntiin.

Yrittäjä Seppo Weckman

Lue yrityskaupasta lisää
Oy Welander & Welander Ab

”Tähän kauppaan liittyi paljon pykäliä, joten oli huojentavaa, kun ulkopuolinen asiantuntija huolehti kokonaisuudesta. Olin palveluun niin tyytyväinen, että olen suositellut Advance Teamia eteenpäin jo kahdelle henkilölle.”

Perustaja Patrik Welander

Lue yrityskaupasta lisää
Jätä soittopyyntö