Camilla Grönblom
Markkinointikoordinaattori, tradenomi
Lahden toimisto

Camillan työtehtävät ovat markkinointiin sekä yrityskauppojen avustamiseen liittyvät työt. Camilla vastaa myös Advance Teamin sosiaalisesta mediasta. Advance Teamissä Camilla on työskennellyt jo vuodesta 2017 asti, ja sinä aikana hän on päässyt edistämään monia mielenkiintoisia sisäisiä kehitysprojekteja sekä kehittämään yrityksen markkinointia laajasti. Aiempaa työkokemusta löytyy markkinoinnin työtehtävistä etenkin sosiaaliseen mediaan liittyen. Camilla valmistui Palveluliiketoiminnan tradenomiksi Lahden ammattikorkeakoulusta.

 

 

Vapaa-ajalla Camilla viettää aikaa ystävien kanssa, harrastaa monipuolista liikuntaa sekä ratsastusta. Camillan perheeseen kuuluu puoliso ja yksivuotias poika, joka pitää arjen kiireisenä.

 

Blogi: Miksi hyödyntää asiantuntijaa yrityskaupassa?

”Yrityskauppa on usein monivaiheinen prosessi, jossa onnistuneeseen lopputulokseen pääseminen vaatii usean eri asian huomioimista. Miksi asiantuntijaa kannattaa siis hyödyntää yrityskaupassa?

Camillan blogiin
Optimax Henkilöstöratkaisut Oy

”Myyntiprosessi on yksittäiselle yrittäjälle aika rankkakin prosessi, kun joutuu etsimään paljon tietoa ja olemaan eri tahoihin yhteydessä. Onneksi minulla oli tässä Advance Team apuna enkä joutunut huolehtimaan mistään kokonaan yksin.”

Toimitusjohtaja Jukka Westerholm

Lue yrityskaupasta lisää
Puutavaraliike T. Vainio

”Voin suositella Advance Teamin palveluita muillekin. Ulkopuolinen asiantuntija tuo ostajalle mielenrauhan siitä, että asiat etenevät oikealla tavalla.”

Toimitusjohtaja Riku Vainio

Lue yrityskaupasta lisää
Liikennetuotteet Oy

Prosessi oli pitkä ja vaati tiivistä yhteistyötä, mutta Advance Teamin kanssa kaikki sujui hyvin. Onneksi oli asiantuntija apuna, joka hoiti kaikki käytännön asiat. Yritystoiminnan pyörittäminen vaati minulta oman aikani, joten yritysvälittäjän käsiin oli helppo luottaa kaikki se, joka liittyi tähän yrityksen myyntiin.

Yrittäjä Seppo Weckman

Lue yrityskaupasta lisää
Oy Welander & Welander Ab

”Tähän kauppaan liittyi paljon pykäliä, joten oli huojentavaa, kun ulkopuolinen asiantuntija huolehti kokonaisuudesta. Olin palveluun niin tyytyväinen, että olen suositellut Advance Teamia eteenpäin jo kahdelle henkilölle.”

Perustaja Patrik Welander

Lue yrityskaupasta lisää
Jätä soittopyyntö