Tilinpäätöksen laadinta vie yritykseltä paljon resursseja. Valmis tilinpäätös ei kuitenkaan kerro riittävän yksityiskohtaisesti yrityksen menestyksestä tai sen taloudellisen arvon rakentumisesta. Kuinka yritys on kehittynyt? Miten strategia on toteutunut käytännössä? Kuinka hyödyllisiä investoinnit ovat olleet? Näihin kysymyksiin antaa vastauksen asiantuntijalla teetetty arvonmääritys.

Arvonmääritys luo suuntaviivat yrityksen kehittämiselle

Arvonmääritys auttaa hahmottamaan tulevaisuuden kehitettävät asiat, jotta yrityksen arvo kasvaa. Hyvin tehty arvonmääritys tukee yrityksen kehitystä ja sen avulla voit suunnitella yrityksen strategiaa, investointeja sekä toiminnan laajuutta ja kannattavuutta. Parhaimmillaan arvonmääritys on yrityksen realistinen ja kattava läpileikkaus, jonka avulla tulevaisuuden suunnittelu on helpompaa.

Advance Teamin yrityksen laaja arvonmääritys, jota me kutsumme Myytävyysanalyysiksi, on kattava läpileikkaus yrityksen tilanteesta, jossa

  • perehdytään yrityksen liiketoimintaan
  • kartoitetaan ydinosaaminen
  • selvitetään kannattavuuden perusteet
  • tehdään kilpailijakartoitus
  • annetaan asiantuntijan näkemys yrityksen arvosta
  • annetaan arvio yrityksen myytävyydestä
  • lasketaan veroseuraamukset mahdollisesta yrityskaupasta

Ota sitoumuksetta meihin yhteyttä niin kerromme lisää! Yhteystietomme löydät täältä.

Lataa myös maksuton Opas yrityksen myyntiin, josta saat arvokasta tietoa yrityskauppaan liittyen.

Advance Team tarjoaa yrityskauppa- ja Corporate Finance PLUS -palveluita. Palvelemme yrityksiä yrityskaupoisssa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa. Ammattitaitoisen ja aktiivisen tiimin ansiosta asiakkaamme suosittelevat meitä ja olemmekin toteuttaneet jo yli 500 vaativaa yrityskauppaa menestyksekkäästi. Toimimme paikallisesti koko Suomessa ja toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa sekä Lahdessa.

Jätä soittopyyntö