Asiakkaiden kokemuksia omistajanvaihdoksista

Nuorempi sukupolvi ottaa vetovastuun Järvisen Pyörä ja Urheilu Oy:ssä

Sukupolvenvaihdos on saatettu loppuun Järvisen Pyörä ja Urheilu Oy:ssä, kun pitkäaikaisen kauppiaan Tuomo Järvisen poika Ville Järvinen jatkaa yrittäjänä isänsä jalanjäljissä. Tuomo auttaa vielä jatkossakin tarpeen mukaan myymälässä.
Tuomo Järvinen toimi aiemmin yksityisenä elinkeinonharjoittajana ja yhtiömuoto muutettiin ensin osakeyhtiöksi, jotta sukupolvenvaihdos oli mahdollista toteuttaa.

Advance Team toteutti yhtiömuodon muutoksen ja sukupolvenvaihdoksen.

”Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.”

Sähkö-Hakala Oy:n omistusjärjestely

Sähkö-Hakala Oy:ssä omien osakkeiden ostolla viime vuoden lopulla toteutettu omistusjärjestely eteni ripeästi maaliin asti. Yrittäjä Juuso Hakalan mukaan asiantuntija-avun hyödyntäminen yrityskaupoissa on järkevää.

Lue koko juttu tästä!

Alestalon Mattokutomo Oy

Perinteikkäässä lahtelaisessa Alestalon Mattokutomo Oy:ssä tehtiin jo kolmas sukupolvenvaihdos, kun Esa Alestalo luovutti toimitusjohtajan tehtävät pojalleen Joona Alestalolle (KTM). Yrityksen on perustanut vuonna 1917 Esa Alestalon isoäiti Eine Alestalo. Joona Alestalo jatkaa yrityksen johdossa jo neljännessä sukupolvessa ja on myös yhtiön pääomistaja. Vähemmistöosakkaana yhtiössä on Annika Alestalo (KTM).  

”Advance Team auttoi meitä sukupolvenvaihdoksen suunnittelussa ja toteutuksessa sekä jo aiemmin vuonna 2001 sekä 2004 tehdessämme sisäisiä omistusjärjestelyjä. Olemme olleet tyytyväisiä Advance Teamin asiantuntevaan palveluun”, kertoo Esa Alestalo.  

”Advance Teamista saa hyviä neuvoja ja apua erilaisten omistusjärjestelyjen ja sukupolvenvaihdoksen suunnitteluun. Ennen sukupolvenvaihdosta haimme verottajalta sitovan ennakkoratkaisun sukupolvenvaihdoksen toteutuksesta, Advance Teamin asiantuntija laati hakemuksen. Kun positiivinen päätös verottajalta saapui, hoiti Advance Team sukupolvenvaihdoksen sujuvan toteutuksen. Olemme lopputulokseen hyvin tyytyväisiä, suosittelen kaikkia omistajanvaihdosta miettiviä yrittäjiä kääntymään Advance Teamin asiantuntijoiden puoleen."

 Esa Alestalo, Alestalon Mattokutomo Oy

Lahti-Kopio Oy

"Olemme käyttäneet Advance Teamiä sukupolvenvaihdoksessa, yritysjärjestelyissä ja olemme olleet pöydän toisella puolella ostajana. Advance Teamiltä löytyy monipuolista osaamista ja voimme suositella heitä myös muille."

Lahti-Kopio Oy, Eero Alenius, toimitusjohtaja 

Ammattijalkineet Maahiset Oy

"Advance Team toteutti yrityksemme sukupolvenvaihdoksen. Olimme erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun."

Antti Katoniemi, yrittäjä

Kuljetus Heimo Leppänen Oy

"Advance Team toteutti yrityksemme sukupolvenvaihdoksen, jossa pojat jatkavat toimintaa. Advance Team hoiti järjestelyt alusta loppuun ja me keskityimme kuljettamiseen."

Kuljetus Heimo Leppänen Oy, Heimo Leppänen, yrittäjä

X

Tarvitsetko apua?

Jätä meille numerosi, niin soitamme sinulle takaisin!

Jätä soittopyyntö