Advance Team laajenee Turkuun - Mikko Mellanen aloittaa yritysvälittäjänä

6.11.2018

Advance Team on toteuttanut lukuisia omistajanvaihdoksia eri puolilla Suomea. Nyt haluamme antaa entistä parempaa asiakaspalvelua Varsinais-Suomen alueen yrityksille. Varsinais-Suomen alue on erittäin vireää ja siellä on aktiivista yritystoimintaa. Uskomme, että Advance Teamin korkealaatuinen palvelu yhdistettynä toimeliaaseen alueeseen tuo hyvän lopputuloksen Varsinais-Suomen omistajanvaihdoksiin.

Mikko Mellasella on vahva myynti ja liiketoimintaosaaminen. Hän on toiminut myös osakkaana Turun Kirjekuoritehdas Oy:ssä ja Paperitukkuliike E.Nylund Oy:ssä. Yritykset myytiin tanskalaiselle pörssiyhtiölle. Viimeisen 10 vuoden aikana Mikko on ollut useassa yrityskaupassa mukana niin ostajan kuin myyjän roolissa ja sitä kautta Mikolle on syntynyt arvokasta kokemusta yrityskaupan eri vaiheista.

Mikko Mellanen on koulutukseltaan KTM ja hän on valmistunut Åbo Akademista vuonna 1985.

Advance Team Oy:llä on pitkäaikainen kokemus onnistuneista yrityskaupoista ja -järjestelyistä. Advance Teamin asiakkaat arvostavat AT:n tuotteistettua palvelutarjontaa, nopea reagointia ja korkeaa asiakastyytyväisyyttä. Mikon osaaminen ja kokemus tuo erinomaisen lisän Advance Teamin yrityskauppapalveluun sekä Varsinais-Suomen myyntiin ja markkinointiin.

Lisätiedot:
Erkki Soppela, toimitusjohtaja
erkki.soppela@advanceteam.fi
puh: 040 5313 760
www.advanceteam.fi

mikkojsmailer.jpg

   Mikko Mellasen yhteystiedot:

   Osoite: Pitkäpellonkatu 10 D 17, 20900 Turku
   mikko.mellanen@advanceteam.fi
   puh: 0400 743 613

 

X

Tarvitsetko apua?

Jätä meille numerosi, niin soitamme sinulle takaisin!

Jätä soittopyyntö