Mikeva Oy osti Orimattilan Lepokoti Oy:n

8.5.2015

Mikeva Oy:n voimakkaan kasvun vuosi 2015 jatkuu uudella yrityskaupalla, kun Mikeva osti Orimattilan Lepokoti Oy:n 8.5.2015. Orimattilalainen kuntoutuspalveluja ikääntyneille ja mielenterveyskuntoutujille tarjoava Orimattilan Lepokoti Oy:n toiminta siirtyy Mikeva Oy:n 100%:ksi tytäryhtiöksi ja henkilökunta jatkaa yhtiön palveluksessa vanhoina työntekijöinä.

Valtakunnallisesti toimiva Mikeva vahvistaa tällä yrityskaupalla asemaansa Päijät-Hämeen alueella. Mikevalla on mielenterveyskuntoutujien palvelukoti Asikkalan Vääksyssä ja loppuvuodesta avautuu uusi ikääntyneiden kuntoutuskoti Lahteen.

"On erinomaista, että voimme parantaa asemaamme myös Päijät-Hämeessa. Tämän yrityskaupan lisäksi meillä on palvelukodin rakennusprojekti käynnissä Lahdessa. Asikkalan Vääksyssähän olemme toimineet pian kaksi vuotta. Orimattilan Lepokodin henkilökunnan toimintakulttuuri on tehnyt meihin vaikutuksen ja palvelukoti täyttää Hyvä Olla–arvolupauksemme. Mikeva kasvaa tänä vuonna orgaanisesti ja yrityskaupoin noin 15 uudella palvelukodilla." kertoo Mikevan toimitusjohtaja Petri Pitkäranta.

"Tehty yritysjärjestely oli monivaiheinen ja pitkäkestoinen. Osapuolilla oli kuitenkin vahva halu toteuttaa järjestely, ja lopputulos on varsin onnistunut." toteaa yritysvälittäjänä sekä avustajana kaupan järjestelyissä toiminut Mikko Ruotsalainen Advance Team Oy:stä.

Mikeva Oy:llä on toimintaa 57 paikkakunnalla 96 palvelukodissa eri puolilla Suomea. Palveluiden piirissä on tällä hetkellä noin 2100 asukas- ja kuntoutuspaikkaa.

Lisätietoja:
Mikko Ruotsalainen, 050 639 27
Advance Team Oy

X

Tarvitsetko apua?

Jätä meille numerosi, niin soitamme sinulle takaisin!

Jätä soittopyyntö