Advance TeamLogo sähköisiin FI.jpg

Perusfakta

Advance Team on yrityskauppoihin ja toimitilavälitykseen keskittynyt palveluyritys. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Lahdessa, toimimme koko Suomen alueella. Advance Team on toiminut 20 vuotta, vuodesta 1997 alkaen. Tyytyväisiä asiakkaitamme on yli 1000.

Toiminta-ajatus

Advance Team tekee onnistuneet yrityskaupat. Huippuasiantuntijamme auttavat omistajia ja yrityksiä yrityskaupoissa ja –järjestelyissä, sukupolvenvaihdoksissa ja toimitilatarpeissa.

Tavoite

Advance Team on merkittävä yritysvälittäjä Etelä-Suomen alueella.

Vastuullisuus

Advance Team antaa oman panoksensa vastuullisuuden saralla. Avustamme vuosittain erilaisia hyväntekeväisyysjärjestöjä.

Henkilökunta

Advance Teamin henkilökunta on aktiivista, myyntihenkistä ja oman alansa asiantuntijoita. Olemme luoneet AT:n tavan toimia: palvelutarjonta on konseptoitu, toimeksiantojen hoito on aktiivista, koulutamme henkilöstöä ja korostamme tiimityöskentelyä.

Advance Teamin rekrytointi

Advance Team laajentaa toimintaa. Mikäli olet myyntihenkinen ja sinulla on osaamisen kautta kertynyttä kokemusta, niin olemme valmiit keskustelemaan yhteistyöstä kanssasi.

Historia

Advance Team on perustettu 1997. Alussa pääalueitamme olivat yrityksen kehittäminen ja taloushallintokonsultointi. Advance Teamin periaatteena on ollut laadukas ja pitkäjänteinen toiminta perustamisesta lähtien. Halusimme luoda hyvät ja pitkäjänteiset asiakassuhteet. Alun jälkeen asiakkailta tuli toive uudistaa heidän strategiansa. Vastasimme haasteeseen ja olemme vieneet satoja strategiahankkeita läpi erilaisten yritysten kanssa.

Seuraava palveluiden lisäys oli, kun kaksi Advance Teamin asiantuntijaa kouluttautui ViestinVaihto+ -tekijöiksi vuonna 2003. Advance Team on tehnyt yli 200 ViestinVaihto-hanketta. Tässä yhteydessä aktivoiduimme myös yrityskauppojen alueella. Yrityskauppoja olemme tehneet yli 200 viimeisten vuosien aikana. Toimintaperiaatteemme on, että asiakas saa meiltä kaiken tarvittavan omistajanvaihdospalvelun. Tämä on taannut, että meidän osaamisemme on kehittynyt mittavasti näiden vuosien aikana.

Lisäsimme palvelutarjontaan toimitilavälityksen vuonna 2013. Laajensimme toiminta-alueemme koko Etelä-Suomen alueelle. Olemme panostaneet henkilöstön koulutukseen ja aktivoituneet myynnissä ja markkinoinnissa. Vuonna 2015 uudistimme nettisivut.

Vuoden 2016 alussa teimme päätöksen laajentua pääkaupunkiseudulle ja avasimme Helsingin toimiston osoitteeseen Kalevankatu 6. 

Ja matkamme jatkuu.

X

Tarvitsetko apua?

Jätä meille numerosi, niin soitamme sinulle takaisin!

Jätä soittopyyntö