Asiantuntijat

Erkki Soppela

Toimitusjohtaja, ekonomi
040 531 3760
erkki.soppela@advanceteam.fi

Erkki on toiminut yrittäjänä lähes 20 vuotta. Ennen yrittäjän uraa Erkki työskenteli Kone Wood Groupin (nyk. Andritz) talous- ja ATK-johtajana sekä Suomessa että ulkomailla. Erkki on sertifioitu ViestinVaihto – konsultti ja suorittanut HHJ-tutkinnon (hyväksytty hallituksen jäsen). Erkin puoleen voi kääntyä kaikissa yrityskauppaan, omistajanvaihdokseen ja toimitilavälitykseen liittyvissä asioissa.

Erkin perheeseen kuuluu kaksi jo aikuisikään ehtinyttä tytärtä. Erkki harrastuksiin kuuluvat kesäisin golf ja talvella kuntosali sekä hiihto.

icon_linkedin.png

Pekka Kiukkonen

Liiketoimintajohtaja - yrityskaupat, DI
0500 496 592
pekka.kiukkonen@advanceteam.fi

Pekalla on vahvaa osaamista ja näyttöä myynnin saralta, hän on toiminut kansainvälisissä myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä vuodesta 1989. Pekka toimi aiemmin Allu Finland Oy:n ja Allu Stamix Oy:n myyntijohtajana. Pekka on koulutukseltaan tuotantotalouden diplomi-insinööri.

Advance Team Oy:llä on pitkäaikainen kokemus onnistuneista yrityskaupoista ja -järjestelyistä. Pekan osaaminen ja kokemus tuo erinomaisen lisän Advance Teamin toimivaan yrityspalvelukonseptiin.

Pekan vapaa-aika kuluu mökkeillessä sekä veden parissa, pinnalla kalastaen ja pinnan alla sukeltaen. Moottoripyöräily ja sulkapallo kuuluvat myös harrastuksiin.

icon_linkedin.png

Terhi Ruuska

Yritysvälittäjä, tradenomi
050 308 6881
terhi.ruuska@advanceteam.fi

Terhillä on pitkä työkokemus erilaisista taloushallinnon tehtävistä pk-yrityksissä ja hän on toiminut myös itse yrittäjänä. Perhepiirissä tapahtuvat sukupolvenvaihdokset ovat Terhin vahvaa osaamisaluetta , Advance Teamissa näiden parissa Terhi on työskennellyt jo vuodesta 2005 lähtien.  Terhin puoleen voi kääntyä kaikissa yritysjärjestelyissä, verotuskysymyksissä, yrityksen perustamisessa ja yhtiömuodon muutoksissa.

Terhin perheeseen kuuluu aviomies, kaksi jo aikuisikäistä lasta sekä iso lauma amerikankääpiöterriereitä, joita Terhi harrastuksenaan kasvattaa. Muita harrastuksia ovat käsityöt ja Zumba.

icon_linkedin.png

Kari Varho

Yritysvälittäjä, DI
0400 482 159
kari.varho@advanceteam.fi

Karilla on vahva kokemus pk-yritysten johtamisesta. Hän on toiminut mm. SopValm Oy:n, Metpela Oy:n ja Janavalo Oy:n toimitusjohtajana. Kari siirtyi Advance Teamin palvelukseen Teknologiateollisuus ry:n kehityspäällikön tehtävästä. Kari on koulutukseltaan diplomi- insinööri. Kari toimipaikkana on AT:n Helsingin toimisto (Kalevankatu 6, 00100 Helsinki). 

Advance Team Oy:llä on pitkäaikainen kokemus onnistuneista yrityskaupoista ja -järjestelyistä. Karin osaaminen ja kokemus tuo erinomaisen lisän Advance Teamin yrityskauppapalveluun sekä pääkaupunkiseudun myyntiin ja markkinointiin.

Karin vapaa-aika kuluu talonmies- ja isännöintitehtävissä sekä ulkoilun merkeissä kesällä golfaten, talvella lasketellen.

icon_linkedin.png

Johan Rasmus

Senior Advisor, KTM
050 5233 262
johan.rasmus@advanceteam.fi

Johan on kokenut rahoituksen ammattilainen. Hän on toiminut erilaisissa yritysrahoitukseen liittyvissä tehtävissä sekä pankissa että rahoitusyhtiössä yhteensä yli 20 vuotta, josta viimeiset viisi vuotta yritysyksikön pankinjohtajana vastaten monista vaativista eritysrahoitus- sekä yrityskauppajärjestelyistä.

Johan auttaa sinua mielellään, jos olet myymässä tai ostamassa yritystä sekä niihin liittyvissä rahoituskysymyksissä. Johan palvelee sinua sujuvasti sekä suomen että ruotsin kielellä.

Vapaa-aika sujuu perheen lisäksi hiihdon, suunnistuksen, tenniksen ja kuntosalin parissa.

icon_linkedin.png

Raimo Tihveräinen

Yritysvälittäjä, Ekonomi (B.Sc.)
050 512 1460
raimo.tihverainen@advanceteam.fi

Raimo on toiminut yrittäjänä lähes koko ikänsä perheyrityksessä. Kuten perheyrityksessä yleensäkin, toimenkuvaan ovat kuuluneet kaikki tehtävät tuotannosta aina johtamiseen saakka. Raimon repertuaariin ovat kuuluneet myös tuotekehitys sekä turvatuotteiden sertifioinnit EU-tasolla. ICT-toiminnot ovat Raimolle myös tuttuja ERP-järjestelmien hankinnasta aina koodaukseen saakka. Hallitustyöskentely on tullut Raimolle tutuksi useiden eri yritysten sekä yhdistysten kautta. Neuvottelijana Raimo on kova, mutta tasapuolinen.

Ruokapuolen hoito perheessä lankeaa usein Raimolle, sillä hänen kiinnostuksensa ruoka-alaan on ollut pitkäjänteistä ja sitä ei ole ainakaan vähentänyt Rotisseurs-jäsenyys. Muiden harrastusten parissa Raimoa tapaa golfkentillä, sukeltamassa, veneilemässä, sekä syksyllä sienimetsällä koiran kanssa. 

icon_linkedin.png

Mikko Mellanen

Yritysvälittäjä, KTM
0400 743 613
mikko.mellanen@advanceteam.fi

Mikko tuntee PK-sektorin yritykset ja niiden vahvuudet ja haasteet erityisen hyvin. Nuorena ekonomina Mikko tutustui syvällisesti Siemens-Nixdorfilla töissä ollessaan noin sadan Varsinais-Suomalaisen PK-yrityksen liiketoimintaan tietojärjestelmäprojektien yhteydessä.
Tämän jälkeen Mikko oli myynti- ja markkinointijohtajana ja osakkaana Turun Kirjekuoritehdas Oy:ssä ja Paperitukkuliike E.Nylund Oy:ssä yli 10 vuotta, kunnes myi osakkeet yhdessä muiden omistajien kanssa Tanskalaiselle pörssiyhtiölle vuonna 2007. 
Viimeisen 10 vuoden aikana Mikko on ollut useassa yrityskaupassa mukana välillä ostajan ja välillä myyjän roolissa ja sitä kautta Mikolle on syntynyt ihan ensi käden omakohtaista tietoa siitä, mikä yrityskauppatilanteessa on tärkeää sekä myyjälle että ostajalle. Hyvässä kaupassa sekä myyjä että ostaja ovat tyytyväisiä – myyjä hintaan ja ostaja siihen mitä sillä hinnalla saa.
Vapaa-aikana Mikko on aina ollut erittäin aktiivisesti mukana urheilussa, liikunnassa sekä lasten harrastuksissa. Oma liikuntaharrastus koostuu nykyisin kuntosalista, kävelystä ja golfista.

icon_linkedin.png

Hannu Salo

Senior Advisor
050 576 0062
hannu.salo@advanceteam.fi

Hannu Salo on aloittanut Advance Teamissä Senior Advisorina. Hannulla on vahva kokemus myynnistä, markkinoinnista, tuote- ja konseptikehityksestä sekä liiketoiminnan tulosvastuusta. Hannu on toiminut eri alojen tulosvastuullisilla näköalapaikoilla asiakasrajapinnassa (Fazer, Vaasan&Vaasan, Isku, Hermetel) sekä kotimaassa että ulkomailla. Tästä taustasta on syntynyt se kokemus ja osaaminen, kouluttautumisen lisäksi (FM, HHJ), joka yhdistyy viimeisimpään päivän tietoon ja jonka avulla Hannu työskentelee usean pk-yrityksen parissa tällä hetkellä.

Vapaa-ajalla Hannu viihtyy metsässä suunnistuksen parissa.

icon_linkedin.png

Juha Huotari

Senior Advisor, KTM
0500 312 841
juha.huotari@advanceteam.fi

Juha on ennen Advance Teamiin tuloa toiminut OP-ryhmässä n. 30 vuoden ajan. Juhan osaamista ovat yritysrahoitus, strateginen tulosvastuullinen myynnin johtaminen sekä uusien liiketoimintamallien ja -kulttuurien rakentaminen ja yhdistäminen. Johtoryhmätyöskentely on ollut luonnollinen osa toimenkuvia OP-ryhmässä.

Perheeseen kuuluvat vaimo Heli, aikuisikää ”kolkuttelevat” kaksi poikaa ja ”iltatähti” Henna. Juha tykkää kovasti liikunnasta, lähinnä sydäntä lenkkeily, jääkiekko ja laskettelu.

icon_linkedin.png

Camilla Grönblom

Markkinointikoordinaattori, tradenomi
0400 953651
camilla.gronblom@advanceteam.fi

Camillan työtehtävät ovat markkinointiin sekä yrityskauppoihin, -järjestelyihin, omistajanvaihdoksiin ja toimitilavälityksiin liittyvät työt. Camilla vastaa jatkossa myös Advance Teamin sosiaalisesta mediasta. Aiempaa työkokemusta löytyy markkinoinnin työtehtävistä etenkin sosiaaliseen mediaan liittyen. Camilla valmistui Palveluliiketoiminnan tradenomiksi Lahden ammattikorkeakoulusta. 

Vapaa-aikaan kuuluvat ystävät, monipuolinen liikunta ja leipominen.

icon_linkedin.png

X

Tarvitsetko apua?

Jätä meille numerosi, niin soitamme sinulle takaisin!

Jätä soittopyyntö