Yrityksen arvonmääritys onnistuu sadonkorjuuennusteella

Yrityksen Myytävyysanalyysi

Ota meihin yhteyttä

Yrityksen omistajanvaihdos on yrityksen elinkaaren yksi kriittisimmistä vaiheista. Jokainen yritys kokee omistajanvaihdoksen jossain vaiheessa. Yrityskauppaprosessi sisältää useita eri vaiheita, ja se voi tuntua monimutkaiselta. Tärkeintä on kuitenkin lähteä asiassa liikkeelle. Ensimmäinen askel on teettää yrityksellesi Myytävyysanalyysi. Advance Teamin toteuttama Myytävyysanalyysi on kattava läpileikkaus yrityksen tilanteesta, joka antaa vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

• Mistä löytyy jatkaja?
• Mitä yrityskaupassa myydään?
• Miten yrityksen myynti etenee?
• Mikä on minun yrityksen arvo?
• Mihin kannattavuus perustuu?
• Mikä on yritykseni markkinatilanne?

Advance Teamin Myytävyysanalyysissä perehdytään yrityksen liiketoimintaan, kartoitetaan ydinosaaminen, selvitetään kannattavuuden perusteet, tehdään kilpailijakartoitus, annetaan asiantuntijan näkemys yrityksen arvosta sekä lasketaan veroseuraamukset yrityskaupasta. Kerromme myös yrityskaupan toteuttamisvaihtoehdot sekä suosituksen, miten asiassa tulisi edetä. Lopputuloksena on selkeä kirjallinen raportti, joka käydään läpi tilaajan kanssa henkilökohtaisesti.  

Hyvin tehty myytävyysanalyysi luo perustan jatkoneuvotteluille. Lisäksi se antaa yritysvälittäjälle kattavan kuvan myytävästä kohteesta, mikäli prosessi etenee myyntitoimeksiantoon. Myytävyysanalyysin yhtenä tuloksena voi olla myös se, että yritys ei ole parhaassa myyntikunnossa. Tällöin suosituksena on keskittyä parantamaan tärkeimpiä yrityksen arvoon vaikuttavia tekijöitä ja aloittaa myynti muutaman vuoden kuluttua.

Myyntitilanteissa yrityksen myytävyysanalyysi kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Huomioi, että suunnittelu ja toteutus ovat eri asioita. Suunnittelemalla ja toteuttamalla yhteistyössä asiantuntijan kanssa saat parhaan lopputuloksen yritysjärjestelyllesi. 

Asiakkaanamme saat:

  • Luotettavaa toimintaa
  • Huippuosaavan tiimin käyttöösi
  • Helppoa asioiden hoitoa
  • Laajan verkoston yhteydet

Unelmiesi toteuttaminen alkaa tästä. Jätä yhteystietosi! Me kerromme miten asiassa edetään.

Asiakkaiden kokemuksia:

Sentakia Oy

"Hyvissä ajoin ennen virallista eläköitymistään, Antti Toro antoi Advance Teamille toimeksiannon tehdä yrityksestään arvonmäärityslaskelmat. Yrityskaupan toteutuminen oli lopulta yllättävän nopeaa. Advance Teamin asiantuntijat löysivät varteenotettavan ostajatahon todella nopeasti. Yrityksen myyntihintakin asettui heti alkuvaiheessa kohdilleen."

Antti Toro, Sentakia Oy

E-S Saunatalo Oy

"Luotimme vahvasti Advance Teamin laatimaan arvioon yrityksen arvosta, ja sen pohjalta muodostui yrityksen myyntihinta. Tämän jälkeen yrityskaupan asiantuntijat alkoivat kartoittaa yrityksellemme sopivia ostajaehdokkaita. Potentiaalisista ostajaehdokkaista valikoitui paras vaihtoehto ja kaupat syntyivät. Arvonmääritys antoi selkeän kuvan myyntihinnasta ja yrityskaupan etenemisestä."

Eeva ja Jorma Väisänen, E-S Saunatalo Oy

Suomen Kotikylmiö Oy

"Advance Team on tehnyt viime vuosina Suomen Kotikylmiölle useita arvonmäärityksiä eri tarkoituksiin.
Minulla on ollut vahva usko heidän ammattitaitoonsa. Arvonmääritykset antoivat hyvän pohjan yrityskauppaneuvotteluille ja kaupat syntyivätkin varsin nopeasti. Suosittelen lämpimästi Advance Teamin arvonmääritystä."

Pekka Mäkinen, Suomen Kotikylmiö Oy

X

Tarvitsetko apua?

Jätä meille numerosi, niin soitamme sinulle takaisin!

Jätä soittopyyntö