Yrityksen arvonmääritys onnistuu sadonkorjuuennusteella

Strategialähtöinen liiketoiminnan transformaatio

Yritysten toimintaympäristö on voimakkaassa muutoksessa. Yritysten on reagoitava tähän muutokseen ja sen läpivientiin Advance Team on kehittänyt palvelun – Strategialähtöinen liiketoiminnan transformaatio. Palvelun lähtökohtana on yrityksen kasvustrategia, jonka mukaan yrityksellä on halu kasvaa ja kehittyä. Palvelun ytimenä on yrityksen muutaman vuoden päässä oleva tavoite, jota verrataan nykytilanteeseen. Yrityskaupat otetaan mukaan työkalupakkiin, kun halutaan päästä minimiajassa tavoitteeseen.

Prosessissa on tärkeää tietää yrityksen nykyiset osaamisalueet ja asiakaskunnat. Näitä peilataan tulevaisuudessa tarvittaviin osaamiskenttiin ja asiakaskuntiin. Kun on löydetty osaamiskapeikot ja mahdolliset uudet asiakasryhmät, lähdetään identifioimaan toimialoja, joista uudet liiketoiminnot mahdollisesti löytyvät. Työssä löydetään kriteerit, jotka uuden toimialan / liiketoiminnan tulee täyttää. Näitä kriteerejä ovat mm.:

- BtoB vai BtoC
- Elinkaarivaihe
- Koko
- Sijainti
- Know How

Advance Team on kehittänyt ensiluokkaisen toimintamallin yritysten ja liiketoimintojen löytämiseen annettujen kriteereiden pohjalta. Toimenpiteen lopputuloksena on lista potentiaalisista yrityksistä, jotka vastaavat annettuja kriteerejä. Tämän jälkeen käymme yhdessä asiakkaan kanssa läpi yritykset ja päätämme missä järjestyksessä kontaktoimme potentiaalisia yrityksiä. Kontaktoinnin jälkeen asia etenee normaalin yritysostoprosessin mukaisesti.

Yrityksen uudistamisprosessissa on myös tärkeää määritellä liiketoiminnat, joista on mahdollisesti luovutaan tulevaisuudessa.

Palvelu tuo yritykselle lisäresursseja sekä huipputyökalut ja menetelmät kohteiden etsintään ja analysointiin.

Saadaksesi lisätietoja, jätä yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta,
niin otamme sinuun yhteyttä!

X

Tarvitsetko apua?

Jätä meille numerosi, niin soitamme sinulle takaisin!

Jätä soittopyyntö