Sukupolvenvaihdos helpottuu Silmu-sukupolvenvaihdossuunnitelman avulla

SILMU - sukupolvenvaihdos
-suunnitelma

Ota meihin yhteyttä

Löytyykö perheestäsi tai lähipiiristä jatkaja yritykselle? Jos vastasit kyllä, kuulut siihen n. 20 % joukkoon kaikista Suomen yrityksistä, joiden ei tarvitse lähteä etsimään jatkajaa yritystoiminnalleen.

Tiedätkö, miten sukupolvenvaihdos voidaan toteuttaa ja millaisia eri vaihtoehtoja on olemassa?

Tai mikä juuri sinun yrityksessäsi on paras etenemistapa?

Tiesitkö, että sukupolvenvaihdoksen voi toteuttaa jopa täysin ilman veroseuraamuksia, tiettyjen kriteereiden täyttyessä?

Kun etsit näihin kysymyksiin vastauksia ja alan parasta asiantuntemusta, ota yhteyttä Advance Teamin asiantuntijoihin. Meillä on tarjota näihin kysymyksiin vastaukset SILMU -sukupolvenvaihdossuunnitelmassa.

Lataa tästä maksuton Sukupolvenvaihdoksen ABC -opas.

SILMU - Sukupolvenvaihdos suunnitelmallisesti

SILMU on selkokielisesti esitetty, kattava kirjallinen suunnitelma perheen sisällä toteutettavasta sukupolvenvaihdoksesta. Raportti sisältää mm. yrityksen arvonmäärityksen verottajan tavalla, sukupolvenvaihdoksen eri toteutusvaihtoehtojen läpikäynnin, sukupolvenvaihdoshuojennusten käyttömahdollisuudet, verolaskelmat ja rahoitusmahdollisuudet. Saat käytännön läheistä tietoa, mitkä ovat kunkin erilaisen toteutustavan verovaikutukset. Lisäksi sukupolvenvaihdoksiin erikoistunut asiantuntija antaa toimenpidesuosituksen, miten omistajanvaihdoksessa kannattaisi juuri sinun yrityksessäsi edetä.

SILMU antaa sinulle ja jatkajalle kaiken tarvittavan tiedon, jonka perusteella pystytte tekemään päätöksen sukupolvenvaihdoksen toteuttamisesta. Käymme raportin aina yhdessä asiakkaan kanssa läpi.

Kun päätös toteutustavasta on tehty, autamme mielellämme sukupolvenvaihdoksen toteutuksessa.

Tuotteemme sukupolvenvaihdoksen toteutukseen on nimeltään Verso.

Ensin käydään läpi, olisiko tilanteessa syytä pyytää verottajalta sitova ennakkoratkaisu asiasta. Tämä ei ole aina automaattisesti tarpeen, mutta jos omistajanvaihdoksen toteutukseen tai tehtyyn arvonmääritykseen liittyy tulkinnallisia kysymyksiä, ennakkoratkaisulla saadaan varmuus, miten verottaja asian verotuksessa käsittelee.

Tämän jälkeen toteutetaan sukupolvenvaihdos, laadimme tarvittavat kauppa- ja/tai lahjakirjat sekä tarvittavat yhtiöoikeudelliset ja viranomaisilmoitukset. Oleellista on pyytää verottajalta huojennukset, sillä jos huojennusta ei pyydetä käytettäväksi ennen verotuksen toimittamista, se menetetään. Samoin mahdollisesti haettuun ennakkoratkaisuun tulee viitata ja pyytää sen käyttämistä sitovana verotusta toimitettaessa.

Saamme asiakkailtamme jatkuvasti positiivista palautetta palveluistamme: ”Yhteistyö Advance Teamin kanssa alkoi sukupolvenvaihdossuunnitelman laatimisella. Suunnitelmassa oli avattu erilaiset toteutusvaihtoehdot sekä annettu toimenpidesuositukset. Raportti oli erittäin selkeä ja siitä löytyi sopiva toteutusmalli yrityksen tarpeisiin. Raportti käytiin vielä yhdessä läpi, jotta mikään vaihtoehdoista ei jää epäselväksi. Saman tien valmisteltiin verottajalle ennakkotietohakemus ja kun verottajalta saatiin myönteinen päätös, toteutettiin sukupolvenvaihdos samoin tein. Sukupolvenvaihdos toteutettiin siten, ettei kumpikaan osapuoli joutunut maksamaan kaupasta veroja, ei lahjasta eikä myyntivoitosta. Advance Teamin asiantuntijat tekivät hienoa työtä, ja lopputulos oli juuri sellainen kuin halusimme. Voin erittäin lämpimästi suositella Advance Teamia!”

Sukupolvenvaihdos - Asiakkaanamme saat:

- Luotettavaa toimintaa
- Huippuosaavan tiimin käyttöösi
- Helppoa asioiden hoitoa
- Laajan verkoston yhteydet

Unelmiesi toteuttaminen alkaa tästä. Jätä yhteystietosi! Me kerromme miten asiassa edetään.

Unelmiesi toteuttaminen alkaa tästä. Jätä yhteystietosi! Me kerromme miten asiassa edetään.

X

Tarvitsetko apua?

Jätä meille numerosi, niin soitamme sinulle takaisin!

Jätä soittopyyntö