AT-Omistajanvaihdosklinikka

Ilmoittaudu klinikalle

Älä pähkäile asian kanssa yksin, vaan tule AT Klinikalle keskustelemaan asiantuntijan kanssa yrityksesi omistajanvaihdosmahdollisuuksista.

AT Klinikalle ovat tervetulleita kaikki omistajanvaihdosta tai muita yritysjärjestelyjä pohtivat yrittäjät, niin suuret kuin pienemmätkin. Maksuttomalla klinikalla voi luottamuksellisesti keskustella omistajanvaihdokseen liittyvistä asioista asiantuntijan kanssa. Tunnin mittainen tapaaminen ei myöskään sido mihinkään jatkotoimenpiteisiin.

Yrityksessäsi voi olla mietinnässä joko perheen sisäinen sukupolvenvaihdos tai myynti työntekijöille tai ulkopuoliselle taholle.

Klinikalla käyneet asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä saamaansa tukeen ja asiantuntijan neuvoihin. Mikäli asiakkaalla on ollut selkeä tarve lähteä eteenpäin asian suhteen, olemme myös sopineet tehtävistä jatkotoimenpiteistä. Näitä ovat tyypillisesti esimerkiksi yrityksen arvonmääritys, sukupolvenvaihdossuunnitelman laatiminen tai yrityskauppaan liittyvien kauppakirjojen ja muiden tarvittavien dokumenttien valmistelu.

AT Klinikka on hyväksi ja tärkeäksi havaittu palvelu, jonne yrittäjällä on matala kynnys tulla keskustelemaan yrityksensä tulevaisuuden kannalta erittäin tärkeistä ja usein hieman herkistäkin asioista - paikka, josta on hyvä lähteä liikkeelle viemään asioita eteenpäin.

Seuraavat klinikkapäivämme ovat:

  • Ti 28.1.2020 AT:n toimitilat Lahdessa, Mariankatu 14 B 10, 15110 Lahti
  • Ti 4.2.2020 YritysEspoon toimitilat, A Grid, Otakaari 5 A, 02150 Espoo
  • Ke 19.2.2020 AT:n toimitilat Turussa, Tuureporinkatu 8, 20100 Turku

Varaa alla olevan lomakkeen kautta aika tunnin mittaiseen maksuttomaan ja luottamukselliseen tapaamiseen sinulle parhaiten sopivalle klinikkapäivälle. Käymme yhdessä kanssasi läpi omistajanvaihdoksessa askarruttavia asioita ja mietimme, miten juuri sinun yrityksesi tapauksessa kannattaisi asiassa edetä.

Tervetuloa!

X

Tarvitsetko apua?

Jätä meille numerosi, niin soitamme sinulle takaisin!

Jätä soittopyyntö