Asiantuntijat

Erkki Soppela

Toimitusjohtaja, ekonomi
040 531 3760
erkki.soppela@advanceteam.fi

Erkki on toiminut yrittäjänä lähes 20 vuotta. Ennen yrittäjän uraa Erkki työskenteli Kone Wood Groupin (nyk. Andritz) talous- ja ATK-johtajana sekä Suomessa että ulkomailla. Erkki on sertifioitu ViestinVaihto – konsultti ja suorittanut HHJ-tutkinnon (hyväksytty hallituksen jäsen). Erkin puoleen voi kääntyä kaikissa yrityskauppaan, omistajanvaihdokseen ja toimitilavälitykseen liittyvissä asioissa.

Erkin perheeseen kuuluu kaksi jo aikuisikään ehtinyttä tytärtä. Erkki harrastuksiin kuuluvat kesäisin golf ja talvella kuntosali sekä hiihto.

icon_linkedin.png

Pekka Kiukkonen

Yritysvälittäjä DI
0500 496 592
pekka.kiukkonen@advanceteam.fi

Pekalla on vahvaa osaamista ja näyttöä myynnin saralta, hän on toiminut kansainvälisissä myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä vuodesta 1989. Pekka toimi aiemmin Allu Finland Oy:n ja Allu Stamix Oy:n myyntijohtajana. Pekka on koulutukseltaan tuotantotalouden diplomi-insinööri.

Advance Team Oy:llä on pitkäaikainen kokemus onnistuneista yrityskaupoista ja -järjestelyistä. Pekan osaaminen ja kokemus tuo erinomaisen lisän Advance Teamin toimivaan yrityspalvelukonseptiin.

Pekan vapaa-aika kuluu mökkeillessä sekä veden parissa, pinnalla kalastaen ja pinnan alla sukeltaen. Moottoripyöräily ja sulkapallo kuuluvat myös harrastuksiin.

icon_linkedin.png

Terhi Ruuska

Yritysvälittäjä, tradenomi
050 308 6881
terhi.ruuska@advanceteam.fi

Terhillä on pitkä työkokemus erilaisista taloushallinnon tehtävistä pk-yrityksissä ja hän on toiminut myös itse yrittäjänä. Perhepiirissä tapahtuvat sukupolvenvaihdokset ovat Terhin vahvaa osaamisaluetta , Advance Teamissa näiden parissa Terhi on työskennellyt jo vuodesta 2005 lähtien.  Terhin puoleen voi kääntyä kaikissa yritysjärjestelyissä, verotuskysymyksissä, yrityksen perustamisessa ja yhtiömuodon muutoksissa.

Terhin perheeseen kuuluu aviomies, kaksi jo aikuisikäistä lasta sekä iso lauma amerikankääpiöterriereitä, joita Terhi harrastuksenaan kasvattaa. Muita harrastuksia ovat käsityöt ja Zumba.

icon_linkedin.png

Kari Varho

Yritysvälittäjä DI
0400 482 159
kari.varho@advanceteam.fi

Karilla on vahva kokemus pk-yritysten johtamisesta. Hän on toiminut mm. SopValm Oy:n, Metpela Oy:n ja Janavalo Oy:n toimitusjohtajana. Kari siirtyi Advance Teamin palvelukseen Teknologiateollisuus ry:n kehityspäällikön tehtävästä. Kari on koulutukseltaan diplomi- insinööri. Kari toimipaikkana on AT:n Helsingin toimisto (Kalevankatu 6, 00100 Helsinki). 

Advance Team Oy:llä on pitkäaikainen kokemus onnistuneista yrityskaupoista ja -järjestelyistä. Karin osaaminen ja kokemus tuo erinomaisen lisän Advance Teamin yrityskauppapalveluun sekä pääkaupunkiseudun myyntiin ja markkinointiin.

Karin vapaa-aika kuluu talonmies- ja isännöintitehtävissä sekä ulkoilun merkeissä kesällä golfaten, talvella lasketellen.

icon_linkedin.png

Johan Rasmus

Yritysvälittäjä, KTM
050 5233 262
johan.rasmus@advanceteam.fi

Johan on kokenut rahoituksen ammattilainen. Hän on toiminut erilaisissa yritysrahoitukseen liittyvissä tehtävissä sekä pankissa että rahoitusyhtiössä yhteensä yli 20 vuotta, josta viimeiset viisi vuotta yritysyksikön pankinjohtajana vastaten monista vaativista eritysrahoitus- sekä yrityskauppajärjestelyistä.

Johan auttaa sinua mielellään, jos olet myymässä tai ostamassa yritystä sekä niihin  liittyvissä rahoituskysymyksissä. Johan palvelee sinua sujuvasti sekä suomen että ruotsin kielellä. 

Vapaa-aika sujuu perheen lisäksi hiihdon, suunnistuksen, tenniksen ja kuntosalin parissa.

Aleksi Siimestö

Yritys- ja toimitilavälittäjä, LKV Yleisauktorisoitu kiinteistöarvioija (AKA), KHK
050 5232 002
aleksi.siimesto@advanceteam.fi

Aleksi työskentelee Advance Teamissa yrityskauppojen sekä toimitilavälityksen parissa. Suoritettuaan yleisauktorisoidun kiinteistöarvioijan (AKA) sekä keskuskauppakamarin kiinteistöarvioijan (KHK) nimikkeet, Aleksi vastaa asiantuntijana kiinteistöarvioinneistamme. Aleksin puoleen voi kääntyä myös toimitilojen vuokrauksen sekä myynnin osalta. 

Vapaa-aikaan kuuluvat musiikki, sulkapallo sekä lenkkeily. Bänditoiminta ja aktiivinen liikunta pitävät miehen liikkeellä.

Hannu Salo

Senior Advisor
044 7922 407
hannu.salo@advanceteam.fi

Hannu Salo on aloittanut Advance Teamissä Senior Advisorina. Hannulla on vahva kokemus myynnistä, markkinoinnista, tuote- ja konseptikehityksestä sekä liiketoiminnan tulosvastuusta. Hannu on toiminut eri alojen tulosvastuullisilla näköalapaikoilla asiakasrajapinnassa (Fazer, Vaasan&Vaasan, Isku, Hermetel) sekä kotimaassa että ulkomailla. Tästä taustasta on syntynyt se kokemus ja osaaminen, kouluttautumisen lisäksi (FM, HHJ), joka yhdistyy viimeisimpään päivän tietoon ja jonka avulla Hannu työskentelee usean pk-yrityksen parissa tällä hetkellä.

Vapaa-ajalla Hannu viihtyy metsässä suunnistuksen parissa. 

X

Tarvitsetko apua?

Jätä meille numerosi, niin soitamme sinulle takaisin!

Jätä soittopyyntö